Ha megkapjátok a családit, mit vesztek belőle először?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Főleg olyanoktól, akik már nagyon várják. Nekem már jól jönne! :)2013. aug. 1. 13:54
21/30 anonim válasza:
ennyi begyepesedett ember egy helyen
22/30 anonim válasza:
Én most az elöző hónapban megérkezett kendőmet fizettem ki. S az elöző hónapból maradt 3ezres csekket fizettem ki. Egyébként változó hogy mit veszünk belőle. Van hogy kaját,van hogy pelust, most pl szerintem műfüvet és festéket veszünk az erkélyre.Mert megcsináljuk hogy szép legyen és öröm legyen kimenni. Ja meg átutaltam a páromnak 3ezer forintot is ma mert nincs most a héten befizetve ebédje és igy nem tud alacarte ebédelni.Igy a rendes sorba állós részen kell ebédelni ahova kell pénz.(1maga nem fizet be mert anyujával közösen ebédelnek.1 adagot. )
Egyébként volt hogy pelust vettünk,volt hogy ruhát a nagynak,de változó..
23/30 anonim válasza:
Úristen, ennyi álszent, begyepesedett embert.
24/30 anonim válasza:
Kàr mindenkit lepontoznod,mert Te bort iszol (és vizet prédikálsz :D). Bizony,nem szêp dolog,ha bort vàsàrolsz a gyermekeidnek jàró juttatàsból. Az se lenne szêp,ha az àllítólagos fizetésetekbõl vennétek,hiszen nem úgy álltok anyagilag. Nem az a visszataszító,hogy a csalàdi pótlékból veszitek,hanem az,hogy csórók vagytok,és borozgattok. Ezt abból gondolom,hogy 2 hete vàrjàtok ezt a pénzt,ezer forintotok nem volt erre.
25/30 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le. És nem gondoltam, hogy ilyen véresen komolyan veszitek ezt a kérdést. Nem tagadom, volt benne egy kis provokáló szándék. Ilyen napom volt. És csórók azért nem vagyunk. :)
2013. aug. 2. 20:00
26/30 anonim válasza:
kis kikapcs emberek, nem kell mindent véresen komolyan venni :) ez csak pénz
27/30 anonim válasza:
Miért provkálod az embereket mire jo ez ? .
28/30 anonim válasza:
Miért csináltok bolhából elefántot? Nem arról van itt szó,hogy a kérdező mindig részegre issza magát a családiból...Egy kis kikapcsolódásra vágyik, amit olcsón szeretne megúszni...És ezt ti is tudjátok! Én pelust és élelmiszert szoktam venni:))
30/30 anonim válasza:
Én elrakom a babának.Abból veszünk majd ha kell vmi nagyobb dolgot, bicikli, vagy csak gyűjtünk, későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!