Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Tartósan beteg gyerekek...

Tartósan beteg gyerekek szülei! Hallottátok az új törvényt? Lent.

Figyelt kérdés
... meg akarják vonni az emelt összegű családit... szerintem felháborító. Ezek a mocskok ezen akarnak spórolni. Az én fiam autista, vajon ő is beleesik a törvénybe? Hátha nem tudom fizetni az alapítványi óvodát. Azt már hallottam, hogy a liszt-és tejérzékeny gyerekeket érinteni fogja a törvény.
2013. jún. 25. 18:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A tartósan beteg gyerek mellett lehet dolgozni(gyes-en vagyok én is,de nem olyan a betegség h ne dolgozhatnék mellette) este 10 re érek haza,és a mamák délután tudnak menni a kisfiamért.Hát ezért marad 4 ig a fiam oviban,hiába vagyok gyes-en,az ugyanis nem azt jelenti h otthon ülök.
2013. jún. 30. 09:23
 22/28 anonim válasza:
51%
már nem azért de szerintem inkább egy tartósan beteg gyerek anyjának adjanak több pénzt mint hogy Justin Biebernek legyen egy új kocsija..már nem azért de hogyha mi nem kapnánk az emelt összegű családit nem tudom hogyan húznánk ki.egy lisztérzékeny gyereknek 1000 ft egy doboz keksz,egy zacskó liszt is 1000 ft és még sorolhatnám.ne sajnáljátok olyanoktól akik nem élhetnek teljes életet!egy autista kisfiúnak az anyja miből fizesse a külön tanóráit??Elnézést hogyha valamit tévesen tudok és hülyeséget írtam,de nagyon elháborít hogyha valaki belepofáz ,hogy:óó minek a liszt vagy tejérzékenynek a sok pénz?egyen almát vízzel..ja,akkor majd érezd át hogy milyen érzés fogyatékkal élni,vagy bemenni egy cukrászdába úgy hogy semmit nem ehetsz csak úgy hogyha elmész pestre egy spéci helyre ahol majd 1500 forintért kapsz egy szelet tortát.Egyet értek veled kedves kérdező :) 13/L
2013. júl. 1. 11:48
 23/28 anonim válasza:
Ja és ha valaki beszólna ,hogy Justin Bieber nem Magyarország pénzéből van ellátva,annak szólok ,hogy ez csak egy egyszerű hasonlat volt :D xD
2013. júl. 1. 11:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Justin Bieber semmilyen állam pénzén nincs eltartva, ő maga meg tudja keresni a pénzt. Egyébként sajnos már megint ez a kollektIv büntetés van, mert páran visszaélnek a támogatással. Én is ismerek olyat, aki visszaél vele.
2013. júl. 1. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:

Elég butácska vagy ne is haragudj! Meg gondolom te pontoztál le. Én azt mondtam, hogy ne sajnálják senkitől az emelt családit, csak igazságosan osszák be. Pontosan tudom milyen az ételallergia, fiamnak komolya ételallergiája van. Mégis azt mondom fedezi a gyes és a +10 családi. Nem lenne korrekt ha elvennék, de emelni sem kell? Minek? Fedezi. Emeljék a rákos gyerek anyukájának akinek akár milliósra rúg a kiadása a betegség miatt. Nekem munka kellene, ezzel bőven kompenzálhatnák. Egy ételallergiás gyerek anyukája tud dolgozni. Legalább fél napot, mert ugye nem mindenhol tudják biztosítani az ételt. És sajnos van, hogy a gyerek azonnal reagál az allergénre. Szóval munka+emelt családi. Nagyon beteg gyerekeknek meg magasabb családi. Viszont egy átfogó ellenőrzés sem ártana mert én is ismerek visszaélő szülőt sajnos. Le tudnám köpni, hogy szégyellje magát.

Szóval kedves 13 éves maradj a tankönyveknél, már ne haragudj, hogy ezt mondom, de ne szólj a felnőttek dolgába, majd akkor amikor már értesz hozzá!!!

2013. júl. 1. 16:36
 26/28 anonim ***** válasza:
szivbeteg vagyok 16éves és tőlünk is megvonták
2013. júl. 1. 18:33
 27/28 anonim válasza:
nem,nem én pontoztalak le.és előre megmondtam hogyha valami butaságot mondtam azért bocsánat.és nem neked vagyis önnek szántam amit írtam hanem kifejtettem eben a témában a véleményemet :)
2013. júl. 4. 16:06
 28/28 anonim válasza:
és attól hogy nem tetszik a véleményem,nem kéne így megbántani.ugyanis az ilyesfajta kérdésekhez nincs kiírva ,hogy csak 18 éven felüliek válaszát váják...
2013. júl. 4. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!