Kaphatom a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
12-ik osztályos voltam és HALASZTÁST kértem az iskolában mikor terhes lettem,egy ideig kaptam a családi pótlékot magamra még de mivel már nem a szüleimmel élek így kaphatom??
Unokatestvérem ugyanígy volt ő kapta végig mivel halasztást kért a suliban nem hagyta ott csak ő nem jelentkezett ki a szülei lakhelyéről.
2013. jún. 5. 18:16
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy, ha nem tanulsz akkor nem.
2/4 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok,nem járok már iskolába de úgytudom halasztás esetén kéne kapnom(úgy ahogy unokatestvérem),augusztusig.
2013. jún. 5. 18:24
3/4 anonim válasza:
Nappali tagozatos diáknak jár.
Halasztás alatt, estin, levelezőn nem.
4/4 anonim válasza:
Nagykorú vagy és nappali elátásban nem veszel részt így nem jár. Valószinű az ismerős még kiskorú volt azért kapta.
Ha házas vagy az is kizárja a csp-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!