Erste-sek ma megkapják a családit?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 12:36
42/56 anonim válasza:
Aki azt állítja,hogy kapott ma családit,(amit kétlek),tudja "bizonyítani",sms fotóval,vagy monitor képpel?Ha a mák-nál nem kellenne személyes adtokat megadni az email-hez,esküszöm megkérdezném,hogyis van ez.De így nem járatom le magam.Annyiban igaza van az axa bankos hozzászólónak,hogy "előbb" megkapják.Hogyha pénteken indították az utalást(jelen esetben nem),akkor szombaton már jóváírták a számlán,akkor is ha az nem munkanap volt.
43/56 anonim válasza:
Hogy megelőzzük a további 6 hónapnyi kérdéseket itt lehet megnézni hova mikor utal az államkincstár:
44/56 anonim válasza:
36-osnak üzenem, hogy olvassa el az egyik előző reagálót, aki azt írta, hogy nem várni kell a csp-t, hanem dolgozni... Erre írtam, hogy aki otthon van, az is dolgozott eddig, hogy pl. gyedre jogosult legyen. És általában a kismamák nem otthon várják ölbe tett kézzel a postást, sms-t, hanem ellátják, NEVELIK a gyermekeket, várják a férjüket, társukat meleg, otthonnal, beosztják a pici gyedüket, gyesüket, csp-t, teszveszeznek, hogy minél olcsóbban tudjanak jó minőségű gyermekruhát venni, esetleg egyik boltból mennek a másikba, hogy minél olcsóbban tudjanak vásárolni élelmiszert, sok esetben 2-3 kisgyerekkel. Na ennyi... És dolgoznak is egy kis mellékesért, ha találnak otthon végezhető munkát...
45/56 anonim válasza:
Utolsó és ettől függetlenül szerinted jogos az,hogy 3-án ilyen hiszti van a cspből?
Szobrot ne emeljek,hogy gyereket nevelsz és előtte dolgoztál? Képzeld,én is....
46/56 anonim válasza:
Utolsó... inkább kerülj el messzire, feltettek egy ártatlan kérdést délben, és ekkora cirkusz lett belőle. Inkább az a szomorú, hogy igenis, nézik a családok, hogy mikor jön a postás.
47/56 anonim válasza:
NEm az a baj, hogy nézik, nem szégyen. A szégyen ez, hogy képtelen megjegyezni két dolgot.
I. 1. munkanap utalás.
II. 2. munkanap a számlám.
ez olyan k.baszott bonyolult???
48/56 anonim válasza:
Rövidre zárom a vitát. Tegnap kora este utaltunk. Senkinek nem volt tegnap számlán.
49/56 anonim válasza:
Kedves 48-as, köszi a megerősítést, ezt pofáztam tegnap egész nap én is! :) És ehhez nem kell még a MÁK-nál sem dolgoznom, hogy tudjam. :)
50/56 anonim válasza:
Hát persze, aki azt írja megkapta, az hazudik, de idejön valaki hogy ő a MÁKnál dolgozik, ő az isten aki igazat mond. Nevetséges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!