Erste-sek ma megkapják a családit?
29-es nem erről van szó.
Hanem arról,hogy ez egy juttatás. Örülhetünk,örülhettek,hogy van. És igenis helytelen úgy gyermeket nevelni,hogy itt minden hónap 30-ától kérdések tömkelege cikáz,hogy ugyan mikor érkezik már.
DOLGOZNI kell menni!
Nem segít nekünk sem senki,a férjem még szombatonként is dolgozik,albérletben élünk,de mégis bőven marad pénzünk a hónap végére és még megtakarítani is....
Én itthon vagyok a babával,kapom a gyedet de még így is próbálok plusz pénzt szerezni itthonról ebből-abból.
Nem állandóan csak várni azt a rohadt 12ezer forintot. Hol a felelősségteljesség????? És ha a gyermeked 1-jén lebetegszik és 15ezer forintért kell gyógyszert venni neki????
NEM utalt a mák pénteken! Már csak azért sem, mert akkor még május volt.
"Volt rá példa, hogy hosszú hétvége miatt előbb utalták, hogy időre ott legyen." -- igen, volt ilyen, októberben, kétszer utaltak, mert a novemberit nem tudták volna 3-ig kiutalni.
Nem a számlán kell 3-ig lennie, hanem addig kell elutalniuk. Most nem volt hosszú hétvége, tök normális hétvége volt, mint az esetek nagy százalékában. Ezért ma utal a mák, ami 3-a, tehát benne vannak a törvényben meghatározott időben.
"Aki Gyeden, Gyesen van, az nem dolgozott, vagy nem dolgozik?" --hagyjuk.. nem érted.
A 34-es kérdését nem is értem. Aki gyesen van,dolgozik-e? Nem,alapesetben nem dolgozik. Mit akarsz ezzel mondani?
Nem értesz semmit....
Amúgy ha legalább egyszer előfordulna, hogy valaki csinál egy printscreent, hogy aznap kora délután rajta van a pénze, még el is hinném :D De ilyen még soha a büdös életben nem fordult elő. Mondani meg mindenki azt mond, amit akar. A tények ettől még tények maradnak, hogy a mák csak késő délután utal. Úgyhogy nehezen van rajta az a pénz a számlán, ami még el sem lett utalva.
Ha netán valaki mégis belinkel egy fotót, vagy bármilyen bizonyítékot, amiből még el is lehetne hinni, hogy megjelent a folyószámláján a pénz, én kérek elnézést. Addig hadd röhögjek már azokon, akik szopatják a népet :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
tessék olvasgatni, benne van, hogy mikor utal a mák pontosan :D
Már neharagudjatok,de egyet értek a "szitkozódóval"
Tényleg idegesítő,hogy valaki minden áldott 30-31-1-2-3.-án felteszi ezt a hülye kérdést.Sajnos mi sem állunk túl jól anyagilag,pedig dolgozik a párom,sokat is!!!!!De mégsem kérdezgetem meg figyelem állandóan mikor utalják már.Spórolni,spórolni,hogy ilyenkor se haljunk éhen és főleg,hogy ha úgy alakul,mint jelen helyzetben nálunk,legyen pénz arra a rohadt gyógyszerre a gyereknek,mert baromi drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!