Wiwikeh kérdése:
Késik a családi pótlék, és a gyes, de meddig?
Figyelt kérdés
A lányom március 28-án született, áprilisban adtam be a családi pótlékhoz és a gyeshez a papírokat, de még nem kaptam pénzt. Tudom hogy csúszás van az utalással az új rendszer miatt, van aki áprilisban adta be és már kapott pénzt?
Amúgy mennyit fogok így kapni? Márciusi pénzt is fogok vagy azt nem?
2013. máj. 16. 13:05
1/3 anonim válasza:
Igen, a gyest is megkapod márciusra részarányosan, vagyis a gyest márciusra csak 4 napra kapod, de a családi pótlék jár a 12700 Ft márciusra is. Ha még ebben a hónapban megkapod, akkor megkapod a márciusi-áprilisi családit és a márciusi(4 napra)-áprilisi gyest. Ha júniusban kapnád meg, akkor abban a májusi családi és gyes is benne lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen :D
2013. máj. 16. 13:18
3/3 anonim válasza:
Az én hasonló kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!