Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Lányom most ballag szakmát...

Lányom most ballag szakmát szerzett 4 éves iskolával, most két év lessz a éretségi . Kap árvaellátást . Családi pótlék addig jár még nappalin van, ezt jól tudom? Ez melett meg nekem a családi adó kedvezmény is addig jár még a családi pótlék?

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Árvaságit nem tudom de a családi és az adókedvezmény maximum 20. éves korig jár ha nappalin tanul középiskolába. Vagyis abban a tanévben kap utoljára amikor a 20-at tölti.
2013. máj. 2. 09:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ,legalább azt tudom hogy meddig számítsunk a családi pótlékra.
2013. máj. 2. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem minden félévben kérnem kellett iskola látogatásit és a mákban le kellett adni. míg nappali tagozaton voltam végig kaptam a családit ez 5 éve volt, telefonálj be a magyar államkincstárba megkérdezni, hogy most hogy megy...

2013. máj. 2. 10:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ, betelefonálok.
2013. máj. 2. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:

ma 10:12

Most úgy van ahogy én írtam az első válaszban, ezt pár éve változtatták meg, mert én is így jártam suliba mint a kérdező lánya.

2013. máj. 2. 18:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 2. 19:58
 7/7 anonim válasza:

Az árvasági jár nappali tagozaton 23 éves korig (középsuli, OKJ...). 25 éves korig jár abban az esetben a (szintén nappalin) ha feslőoktatásban vesz részt (egyetem, főiskola és azt hiszem a felsőfokú OKJ is ide tartozik.)

Szóval a lényeg hogy fog kapni árvaságit 23 éves koráig (abban a tanévben kap utoljára amelyikben betölti a 23-at)

Ha továbbmegy egyetemre fősulira akkor 25-ig kapja.

2013. szept. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!