Családi pótlék utalásához ért valaki?
Valaki magyarázza meg nekem legyen szíves, hogy ha az Államkincstár oldalán ezt lehet olvasni: "A családi pótlék utalására havonta, legkésőbb a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kerül sor.", akkor a júniusit miért július 5-én fogják utalni? Ért valaki ehhez?
Köszi előre is.
Már értem.
Nézd már meg nekem, hogy Május 1-én utaltak-e a lista szerint, ha igen, akkor épp ésszel gondolj már bele, hogy ki az a b*rom, aki Munkaünnepén bemegy dolgozni és elindítja az utalásokat.
Ráadásul a rendszer nem a legfejlettebb Mo-n, így az is ki volt zárva, hogy több millió háztartásba a gépek utalják el a min. 12.200 Forintot. A rendszer meg is halt volna az ezredik embernél.
Az a lista, ami idén kering az utalásokról egy baromság.
Az adott, ami törvénybe van foglalva (kérdésedben rejlik a válasz!) és semmi más.
Ez az Államkincstár honlapján van:
Eszerint 07.02.-án utalnak. (A pénz meg gondolom 3-án jön meg)
Rossz oldalon nézed.
Július 2 az utalás dátuma, és azért, mert elseje vasárnap.
Mindig a hivatalos oldalakon tájékozódj - a MÁK oldalán megtalálható az utalások rendje, inkább azt töltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!