Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » A 30 év alatti anyák kedvezmén...

A 30 év alatti anyák kedvezményét megigényeltem a betöltött 91.-naptól magzatra. Kérdésem az,hogy miután megszületett a baba van ezzel valamilyen teendőm? Módosítás, lejelentés a szülésről?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Újra le kell adnod majd a papírt, mert onnantól nem magzat itán igényled.
tegnapelőtt 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Nekem adóbevalláskor a NAV-hoz kellett bemennem, mert akármit állítottam a rendszer nem tudta feldolgozni azt az információt, hogy én egy éven belül töltöttem be a 91. napot, utána töltöttem a 30 évet és aztán még ugyanebben az évben megszületett a gyerek is és a családi adókedvezményt az apja igényelte nem én.

Szóval igen, lehet lesz még dolgod adóbevalláskor.

tegnapelőtt 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
2, megfelelően tett nyilatkozatokkal tökéletesen "érzékeli" a rendszer. Annyi, hogy az apa, ha nem férj, nem igényelhet magzat után, csak születéstől. Ezt el lehet cs.ni.
tegnap 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Férj és decemberben született babáról van szó...
tegnap 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!