Banki tartozást ugye nem tilthatnak családiból?
3 gyerkőc után kapom 48.000 ft
Legalább ebből ugye nem tiltanak?

Nem de ha számlára kapod nem nézik mi megy rá, leinkasszózzák.
Nem lenne egyszerűbb valami megoldást találni arra hogy fizesd? Ha van ház arra is ráterhelik. Végrehajtó irodánál van már az ügy? Nekik is az a fontos hogy meg tudjatok egyezni. Nekem mindig mindenben segítőkészek voltak
Nem bankszámlára kapom hál istennek!!
Amúgy de 2 munkahelyem van abból tiltanak nem elég??!

"nem elég??!"
Azt te tudod, hogy mennyi tartozásod van, és hogy elég-e. Ha nem most vonják le, akkor később kamatokkal terhelve sokkql több lesz.

Utolsó !már jóval előbb meg volt a tartozás te agyatlan pancser!!!
Csak nem tudtam fizetni mert olyan sok volt a törlesztés hogy inkább a gyerekeimnek adtam enni mintsem fizessem !!!
És ezek 10-12 éves tartozások!
Szomorú hogy ezeket is be lehet hajtani!
A továbbiakban nem érdekel a véleményed!
F………kalap

Utolsó !már jóval előbb meg volt a tartozás te agyatlan pancser!!!
Csak nem tudtam fizetni mert olyan sok volt a törlesztés hogy inkább a gyerekeimnek adtam enni mintsem fizessem !!!
És ezek 10-12 éves tartozások!
Tartozol de azért ellesz hármat a nyomorba és én vagyok a pancser... persze...szüljél még vagy hatot légyszives.
Normális ember annyi gyereket vállal amennyit el tud tartani. Ha van tartozásom nem fialok le hármat és nyomorgunk.
Nem fizetsz de ha a te segílykédet nem utalnék menne a hisztike hogy neked az jááár mert szét tudtad tenni a lábad. Csak a gyerekeid sajnálom a felelőtlen pancser anyjuk miatt.

Hm értem... tehát akkor ezek szerint ha a munkahelyednek sok a kiadása, akkor nem kell neked fizetést adni, hiszen inkább a tulaj a saját családjának ad enni te meg melózz ingyen igaz?
Barmok vagytok hagyjuk kösz a semmit
Tanácsok aztán vannak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!