Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Banki tartozást ugye nem...

Banki tartozást ugye nem tilthatnak családiból?

Figyelt kérdés

3 gyerkőc után kapom 48.000 ft

Legalább ebből ugye nem tiltanak?

márc. 5. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem de ha számlára kapod nem nézik mi megy rá, leinkasszózzák.

Nem lenne egyszerűbb valami megoldást találni arra hogy fizesd? Ha van ház arra is ráterhelik. Végrehajtó irodánál van már az ügy? Nekik is az a fontos hogy meg tudjatok egyezni. Nekem mindig mindenben segítőkészek voltak

márc. 5. 13:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem bankszámlára kapom hál istennek!!

Amúgy de 2 munkahelyem van abból tiltanak nem elég??!

márc. 5. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

"nem elég??!"

Azt te tudod, hogy mennyi tartozásod van, és hogy elég-e. Ha nem most vonják le, akkor később kamatokkal terhelve sokkql több lesz.

márc. 5. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nagy tartozásra 3 gyerek..gratulálok újabb felelős gyerekvállaló
márc. 5. 17:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Utolsó !már jóval előbb meg volt a tartozás te agyatlan pancser!!!

Csak nem tudtam fizetni mert olyan sok volt a törlesztés hogy inkább a gyerekeimnek adtam enni mintsem fizessem !!!

És ezek 10-12 éves tartozások!

Szomorú hogy ezeket is be lehet hajtani!

A továbbiakban nem érdekel a véleményed!

F………kalap

márc. 5. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj kérdező, de itt nem a 4-es válaszoló az agyatlan pancser. Tehát régóta van tartozásod, de azért szültél 3 gyereket, mert talán attól majd "elmúlnak" a tartozások. Te tartozol, és még te vagy felháborodva, hogy hogy merik visszakérni a pénzüket. Miért ne kéne behajtani a tartozásokat?
márc. 5. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó !már jóval előbb meg volt a tartozás te agyatlan pancser!!!

Csak nem tudtam fizetni mert olyan sok volt a törlesztés hogy inkább a gyerekeimnek adtam enni mintsem fizessem !!!

És ezek 10-12 éves tartozások!

Tartozol de azért ellesz hármat a nyomorba és én vagyok a pancser... persze...szüljél még vagy hatot légyszives.

Normális ember annyi gyereket vállal amennyit el tud tartani. Ha van tartozásom nem fialok le hármat és nyomorgunk.

Nem fizetsz de ha a te segílykédet nem utalnék menne a hisztike hogy neked az jááár mert szét tudtad tenni a lábad. Csak a gyerekeid sajnálom a felelőtlen pancser anyjuk miatt.

márc. 6. 05:35
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Hm értem... tehát akkor ezek szerint ha a munkahelyednek sok a kiadása, akkor nem kell neked fizetést adni, hiszen inkább a tulaj a saját családjának ad enni te meg melózz ingyen igaz?

márc. 6. 05:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Barmok vagytok hagyjuk kösz a semmit

Tanácsok aztán vannak

márc. 6. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Kaptál választ a kérdésedre. Nem tilthatják le. De a bankszámládat inkasszózhatják, és onnan viszik a pénzedet. A tartozásod viszont egyre csak nőni fog, ha nem fizeted vissza. De hogy még te barmozol meg pancserezel le másokat...
márc. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!