Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Gyámügyesek hogyan igazolják...

Gyámügyesek hogyan igazolják magukat?

Figyelt kérdés
ha kijön hozzám a gyámügy milyen papirt kérjek tőlük igazoltatásra hogy biztos gyámügyesek és nem valaki igy póbál betörni?

#Gyámügy #betörés #Gyerek veszélyeztetés #Igazoló papíirok
2022. szept. 21. 17:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
miből feltételezed hogy tudom hogy jönni fog? miből feltételezed hogy kekeckedésről van szó? miértfeltételezel bármit is ahelyett hogy ak érdésre válaszolnál az oldalt rendeltetés szeüen használva? miért feltételezed hogyvalószinünek tartom hogy jönnének? mi van ha már megtörtént az eset és csak utólag gondolkozom rajta hogyvajon okosabb lehettem e volna?
2022. szept. 23. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:

"miből feltételezed hogy tudom hogy jönni fog?"

Onnan, hogy ezt írtad:

"arról van szó hogy megkeresnek,hogy minden lakót kikérdeznek a szomszédról akinél vizsgálat folyik a gyerek miatt, és én ilyenkor be engedjem őket tudják igazolni maguk?"

Ebből, mivel nem múlt időben írtad, feltételeztem, hogy előtte állsz. 🙂

"miből feltételezed hogy kekeckedésről van szó?"

A kérdésed önmagában erre mutat.

"miértfeltételezel bármit is ahelyett hogy ak érdésre válaszolnál(...)?"

Válaszoltam arra is, ahogy mások is, de az elkerülte láthatóan a figyelmed.

"mi van ha már megtörtént az eset és csak utólag gondolkozom rajta hogyvajon okosabb lehettem e volna?"

Nem múlt időben írtad. De ha megtörtént, és tényleg azt hiszed, hogy nem igaziak voltak, akkor magadtól is eszedbe juthatott volna az, hogy utána felhívd a gyámügyet, sőt, akár most is, hogy jártak-e nálad és a szomszédoknál az adott napon, az adott időintervallumban.

2022. szept. 23. 08:29
 13/16 A kérdező kommentje:
kifogások kifogások hátán
2022. szept. 23. 12:20
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Te tényleg beteg vagy. 🤣
2022. szept. 23. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk voltak környezettanulmányon (unokáink gyámsági ügye miatt), és ha jól emlékszem, mutattak igazolványt, vagy hivatalos iratot. De ez tizenéve volt, lehet, rosszul emlékszem.
2022. szept. 26. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:
ugy nem törnek be 1x levélbe kell értesíteni hogy jönnek (2x ha nem értesitenek akkor nem engeded be!. Pont
2022. nov. 5. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!