Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Megemelnétek-e a családi...

NTBS kérdése:

Megemelnétek-e a családi pótlék összegét?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 15:25
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
88%

Én alapból megszüntenék minden ingyenélőknek szóló támogatást, tehát azt, ami nem munkához kötött.

Az én adómból ne tartsak el senkit aki dolgozni is lusta a gyereket meg elli halomra.

2022. júl. 27. 16:03
 42/44 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó én is így gondolom. Milliárdokba kerülnek a semmire szült kölykök az államnak. Ingyenes étkezés egész évben(!!!), lakás fenntartási támogatás, ingyenes ovi,élelmiszer csomagok. Ingyenes tanszerek, nem a tankönyvek, a tanszerek!!!! Ami nekem dolgozó anyának 40 ezer forintba kerültek. Nemhogy nem emelném meg, minden további nélkül elvenném tőlük és arra fordítanám aki a belét is kidolgozza. Meggondolná hány kölykök szül a nyomorba.
2022. aug. 19. 07:28
 43/44 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan írjátok hogy csak annak aki dolgozik. Én anyukámmal élek, aki egy utolsó segélyeken elő cigány retek, sajnos én diákmunkázok helyette is, mégis jól jönne nekem személyesen az emelés.
2022. okt. 2. 09:50
 44/44 anonim ***** válasza:

43

Sajnálom, de a Te példád eléggé kirívó, az említetek kapnák inkább....

2022. okt. 2. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!