Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Megemelnétek-e a családi...

NTBS kérdése:

Megemelnétek-e a családi pótlék összegét?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 15:25
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
66%
Nem,kapjuk az adókedvezményt.Illetve az kapja aki dolgozik ugye.A mostani csp-t is csak fizetéssel együtt utálják.Amelyik családban egyetlen kereső sincs,az ne neveljen gyereket.Mi 5-öt nevelünk mindketten dolgozunk.Ha nekünk megy, akkor talán másnak is menne,nem azon kellene sirankozni,hogy a segély kevés.
2022. jún. 29. 16:10
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
*utalnám
2022. jún. 29. 16:11
 13/44 anonim ***** válasza:
59%
Igen #10, azoknak akik időben oda tudnak érni a gyerekért és reggel el tudják vinni
2022. jún. 29. 16:12
 14/44 anonim ***** válasza:
82%

A munkaviszonnyal rendelkezik szülőknek emelném.

Németországban a dolgozó szülők 60.000 Ft /gyermek családi pótlékot kapnak.

2022. jún. 29. 16:15
 15/44 anonim ***** válasza:
92%
Adojovairast, adokedvezmenyt az alanyi jogon jaro potlek helyett. Akar az apanak is, amig az anya nem dolgozik.
2022. jún. 29. 16:16
 16/44 anonim ***** válasza:
23%
11 Ez inkább azért érdekes mert sokan szeretnének 3 éves koráig otthon lenni a gyerekkel de mivel ló🌳sz amit adnak nem teheti meg. Igen tudjuk te egy hős vagy. 5öt nevelsz. Apuci jól keres. Otthon vagy 100 éve. Akinek nem megy minek vállal.... Stb
2022. jún. 29. 16:17
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is munkaviszonyhoz kötve emelném. Alanyi jogon nem adnék.
2022. jún. 29. 16:17
 18/44 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Tudom, hogy megosztó lesz, amit írok, de így is rengeteg különféle támogatásra és kedvezményre jogosultak azok, akiknek van gyerekük. Családi pótlék, szja visszatérítés, autó, csok, babaváró hitel, otthonfelújítási támogatás, akár adómentesség, meg mittomén, még mi minden. Legyen elég.
2022. jún. 29. 16:20
 19/44 anonim ***** válasza:
60%
16.nem vagyok hős,és itthon sem vagyok,dolgozunk mindketten teljes állásban.De ezt írtam is.2éves korukig voltam velük itthon,utána vissza a melóba.Nem keresünk rosszul,mert folyamatosan képezzük is magunkat a szakmákban,nem rinyálunk,hanem ha elküldenek továbbképzésre, akkor csináljuk azt is.Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett ehhez segítség,ketten is megoldjuk.A férjem a lakóhelyünkön dolgozik,ha baj lenne gyorsan odaérnek a gyerekekért,én pedig megyek egy napot 13 órában nappal,utána egyet 13 órában éjszaka,utána 2 napot itthon vagyok.A nappalos napjaimon apa viszi-hozza őket, illetve a nagyok már maguk is elmennek,14,12 és 10évesen.
2022. jún. 29. 16:27
 20/44 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy arra sem kellene írigykedni,ha apuci jól keresne és itthon lennék,mert az is azt jelenti hogy valakinek sikerül a saját fizetésből eltartani a a családját.Csp szempontjából ez nem oszt-nem szoroz.
2022. jún. 29. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!