2 országból családi pótlék?
Miért járna?!
Nehogymár így akarjatok ingyenpénzt...
Mennyi irigy, rühes k van itt. Ha 2 országban folytatnak kereső tevékenységet, akkor mindkét országban jogosultak az ellátásokra, köztük a családi pótlékra. 2 ország viszont teljes összeget nem fizethet, ezért az fizeti a teljeset ahol az összeg kisebb, a másik pedig különbözetet fizet.
5-ös, írta hogy dolgoznak mindketten, olyan savanyú a szőlő, hogy ezt is irigyled? Jogosult rá a munkája miatt. Menj el te dolgozni.
Honnan veszed, hogy nem dolgozik és családi pótlékra szül??? Az ember általában egy új helyzetben szeret tisztában lenni a lehetőségeivel. A párommal mindketten dolgozunk, de engem is érdekelt, hogy szülés után mennyi lesz az annyi. Pont azért mert nem a vakvilágba szültem, hanem megterveztük a dolgot.🤦♀️
Kedves kérdező, a 4-es és a 6-os válaszoló jól leírta a dolgot. Itthon teljes csp, az osztrákoktól pedig a különbözet jár.
Mert mi az a nagy igazság ami szerinted fáj nekem? :)
15!
Kár leállni vele vitatkozni, hisz ugyis abban a hitben él, hogy ő a nagy külföldi kereső, mi meg csak csóró magyarok vagyunk....
Hülyének megmagyarazni, hogy hülye, lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!