Kisfiam most bolcsodes, jovore a bolcsit megismetelne, mert meg nem lesz ovodaskoru 2 honap hijan, viszont kirakhatjak ha?
...ha augusztusban erkezik a kisteso? En termeszetesen juliusig dolgozni fogok.
Nem szeretnem, hogy most beszokik a nagy, aztan egy ev megint kimaradjon neki a kozossegbol. Amugy imadja a bolcsodet, nem kell noszogatni, hogy mennjen, van h haza se akar jonni.
Az en fiam novemberi, jovore lenne 3.
Koszonom, hogy irtal, tudom nem tul etikus dolog, mindenki palyazik az allami bolcsodei helyekre, de ugy gondolom a fiam erdeke lenne, hogy meg egy evet odajarhasson, mert imadja es nagyon jo hatassal van ra.
A terhessegem meg ugye mindenki szamara lathatova fog vallni tavasszal...
Remelem nem fogjak kirakni...
Sajnos ha nagy a túljelentkezés kirakhatjak :(
Esetleg kérdezd meg, hogy nálatok mi a szokás, illetve nem kizart, hogy felveszik oviba is akar.
Az ovi is opció lehet, nálunk sok novemberi gyerkőc ment oviba 3 éves kora előtt. Én mondjuk örültem, hogy az enyém az évvesztes évét a bölcsiben tölti, szerintem sokkal jobb.
A bölcsi vezetőjét kérdezd meg mindenképp.
Egy beszoktatott gyereket egyébként egy cseppet sem empatikus dolog kitenni a közösségből.
Tudjatok, nem bizok benne, hogy ovikezdesre szobatiszta lesz...
A masik baj, h itt ovodakban is tuljelentkezes van es nem kotelesseguk bevenni, ha meg nincs 3...
Nekem mindkét gyerekem két évig volt bölcsis, nem is úgy tekintettek rá, hogy "ismétli" a bölcsit, hanem csak szimplán két évig jár. A nagyfiam őszi, októberben töltötte anno a hármat, abban az évben még bölcsibe járt, mert azt mondták, hogy még nem oviérett, jobb neki a kisebb létszámú csoport, meg amúgy is szinte mindenki maradt a csoportból, mind őszi-téli gyerek volt.
A kicsi februárban lesz három, tavaly ősszel kezdte a bölcsit, és eszem ágában sem volt, hogy idén már oviba írassam. Nem is szobatiszta még, úgyhogy ez amúgy sem lett volna járható út. Vannak az ő csoportjában is olyan gyerekek, akiknek közben kistesójuk született, meg sok ismerősömnél is így jött ki a lépés, sehol nem volt ebből gond. Persze elvileg kitehetik, de nem szokták, ha már egyszer felvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!