Hogy öltöztetitek a gyereket?
Hu nekem ez olyan fura, ahol en lakom 5-8 fokok vannak most, sima leggings / nadrag, es vastag polar puloverben jarnak a gyerekek, ebben jatszanak kint is az ovodaban. Mondjuk nem is betegek soha.
Ne oltoztessetek oket tul!
Reggel 2-3 fok van, teli kabatot meg nem lattam gyereken.
A fiam most így jár:
Melegítő nadrág, rövid ujjú body - így van bent.
Udvaron: ugyanez csak plusz egy meleg pulóver, illetve egy őszi kabát (nem pufi kabát!). A kabát pulóverrel épp jó meleget csinál még 10-15 fokig. Ja és sétálva közlekedünk, szóval mozog kint.
Megvettük már az Aldiban a téli overált is, azt akkor kapja meg ha már 10 fok alatt lesz a hőmérséklet vagy érezhetően hideg van.
egesz heten mellenyben vittem reggel a 2,5 evesem.kint az udvaron mar nem adtak rajuk mert meleg volt.suti az udvart a nap,nem arnyekos,viszont szelvedett.
hetfon ha igy marad az ido,akkor kabit is teszek oda,de ha delelott szelcsendes napos ido van,eleg lesz a melleny.
kisfiam rettento izzados.eleg egy kis futas es mar folyik rola a viz ha pulovernel tobb van rajt ilyen 10-15 fokos napos idoben.
Softshell dzseki, pulcsi, póló, alul melegítőnadrág. Ja, és vékony sapka. Még a softshell dzseki is csak a héten került elő, volt egy vékonyabb széldzsekije, azt hordta eddig.
Szaladgál, mozog, játszik, nem fázik sosem.
Hu annyira kivagyok, h tuloltoztetik a gyerekeket(oke van fazosabb is). De mar téli kabat, kesztyu, sál sok gyereken. Konyorgom, mi lesz veluk télen minusz 10 fokban? Oke, koran reggel hideg van, mondjuk 5-7fok, de kb fel11 fele mennek ki azert akkor mar van 10 fok nehol meg 15 is volt.
Sztem boven eleg meg a melegitonadrag, a kisse vastagabb fajta. Illetve őszi kabat, nem pufi teli! Ők még rohangalnak, jatszanak. Ha leizzad... na attol fazik meg. Overall sztem tartosan 0fok korul a jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!