Mennyire öltöztetitek fel 2 éves gyereket 7 fokos napsütéses időben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 11:50
1/8 anonim válasza:
harisnya, vékony nadrág, body, póló, pulcsi, kiskabát, sapka, sál
2/8 anonim válasza:
22 hós a fiam. Bölcsibe mentünk reggel. Kord nadrág, zokni, felül poló, pulcsi és egy nem túl vastag kabát, fején a pulcsi kapucnia. Amikor a bölcsiben kiviszik kap még egy harisnyát is, mert akkor azért üldögél a csúszdán meg ilyenek.
3/8 anonim válasza:
Ma éppen: harisnya, nadrág, hosszú ujjú body, kardigán, kabát, sapka, meg egy kendő szerű sál. És még a téli bakancsot adom rá, csalós még ez az idő.
4/8 anonim válasza:
Reggel 2 fok volt...
Bölcsibe mentünk minden gyereken harisnya overál volt..
Reggel még nagyon hideg volt..
Kérdeztem is hogy mibe viszik ki őket mondták hogy overálba mert csaloka az idő...
5/8 anonim válasza:
Mi Debrecen környékén lakunk, hiába van kb. 6-8 fok és süt a nap, el-el bújik azért még. Fúj a szél, csalóka ez az idő, ilyenkor lehet a legkönnyebben megfázni. Én meg is fáztam, mert lengén öltöztem! :-(
Én ma a lányomra ezeket adtam:
Melegítő nadrág, zokni, rá egy bélelt nadrág (overál szerű nadrág, de nem kantáros). Atléta, póló, hosszú ujjú felső, kapucnis pulcsi, téli kabát, sapka és sál, de a kesztyű is ott van a zsebében ha kellene.
6/8 anonim válasza:
A cipő lemaradt, még a téli bélelt bakancsot adom rá!
7/8 anonim válasza:
Harisnya, farmer, bélelt félcipő. Felül trikó, póló, vékony pulóver, vastagabb kapucnis kardigán, kendő, átmeneti, de bélelt kapucnis kabát, sapka. Napközibe jár, benn van még neki a kantáros overállja, ha kimennek még azt adják rá.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amikor kimentünk vastag bélelt nadrágot adtam rá harisnyával és hát bizony tényleg felfér még, mert fúj a szél. Felülre hosszujjú bodyt, hosszujjú felsőt és téli kabátot adtam mert ő hamar megizzad, de volt nálam vékony pléd ha a babakocsiba kellett volna. Szóval tényleg nehéz kiszámítani hogy a legjobb. :)
2013. márc. 4. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!