Mit csináljak, hogy a kisfiam leüljön szèpen enni mint màsok?
Semmit. Ezt neked már nem is szabadna látnod.
Az a gondozók feladata lenne, hogy a kicsik rendesen megkajáljanak, és ne játszanak evés közben.
Ez mar tenyleg nem a te dolgod, hanem a gondozoke. Vagy jeleztek, hogy neked kellene valamit csinalnod? Szerintem is az ujdonsag varazsa. Reggeliztetsd jol meg, aztan delutan uzsonna meg vacsora, igy nagyon max 2 etkezes marad ki, de azert enni igyis fog. Aztan majd, ha mar nem lesz ujdonsag, akkor ugyis fog enni o is. Az engyerekemis nehezen ul meg a feneken, megis megtanulta bent.
Hogyhogy nem is kellene latnia? A mi bolcsinkben, aztan az ovinkban a beszokasnal is az altatasig bent voltam az elejen, hallottam olyat, hogy van, ahol meg az altatas kozben is marad bent a szulo. Az elso reggelizos alkalmaknal is meg en is ott ultem, a gondozo ugy magyarazta nekem, hogy ido, ameddig kialakul a bizalom, jo, ha lathatja, hogy nyugodtan ehet, jatszhat, alhat veluk, anya is bizik a gondozokban.
Az én kisfiam 4 hete bölcsis,itthon jó evő,viszont kb harc az evés, egy pillanatra sincs egy helyben(etetőszék felejtős,inkább kiesik,megfullad de kitépi magát).A bölcsibe már a 6. nap szépen ült az asztalnál.
Amiket csinál a bölcsibe mióta jár(itthon azóta sem)
-asztalnál ülve eszik(mármint etetik,de nem rohangál)
-pohárból iszik
-hagyja magán az előkét
-befekszik az ágyba és elalszik magától
Amiket itthon is csinál mióta bölcsis
-mond pár szót(vauvau,ha meglát egy kutyát utcán vagy képen vagy játékot)
-pápázik ha köszönünk vagy köszönnek neki
-reggel apjának mondja,hogy pápáapa mikor megy munkába
-mutogat képeket könyvben(egyáltalán nem mutogatott eddig)
-szófogadóbb
-figyel,rám néz ha hozzá beszélek
-bújósabb lett
-próbál öltözködni
Különben nem tudsz csinálni semmit,ez ott a gondozók dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!