Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mettol meddig legyen bolcsodeb...

Mettol meddig legyen bolcsodeben a gyerek? Mindig fix idopontokban hozzuk/vigyuk, vagy probaljuk meg a leheto legjobban leredukalni a bolcsiben totott idot?

Figyelt kérdés
22 honapos
2018. szept. 22. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha mar be kell adni inkabb a fix ido, o is azt szokja meg es varja. Tudja, mi a menetrend

Nekem egyik ismerosom adta be a gyereket bolcsibe bar neki nem kellett volna, anyagilag abszolut nem szorulnak ra hogy dolgozzon, de felajanlottak neki egy allast amit akart mar.. szoval benyomta a gyereket.. elotte meg a gyereket akarta nagyon... de mar le van tudva a kvota... no comment...

2018. szept. 22. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Minél később viszzük és minél hamarabb megyünk érte. Van amikor 7:15-kor kezd, máskor 8:30-kor. Délután 15:30 és 16:30 között megyünk érte, sőt néha el tudom hozni 12:30-kor. Nem zavarja össze a gyereket.
2018. szept. 22. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, első vagyok , azért iratom be 2,5 órára, mert jövőre iskolás lesz, és nem árt ha találkozik gyerekekkel iskola előtt, és tanulja az angolt is, ugyanis itthon mi kizárólag magyarul beszélünk vele.
2018. szept. 22. 20:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Elso,

Jatszoter, dudolda, TV, jatszohaz, stb. vagy csak a pusztan a mindennepi elet is megtanitja a nyelvet, ehez nem kell beiratnod, 6evet eltem kulfoldon, noverem gyerekei kulfoldon szulettek.

Ne haragydj, de ez a 2,5ora, pusztan kenyelmi ok, a te kenyelmede!

2018. szept. 26. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!