Mettol meddig legyen bolcsodeben a gyerek? Mindig fix idopontokban hozzuk/vigyuk, vagy probaljuk meg a leheto legjobban leredukalni a bolcsiben totott idot?
2és fél óra?:) ne röhögtess.
Itthon nem lepasszolják az emberek a gyereket míg körmöshöz mennek, hanem DOLGOZNAK.
Kérdező,szerintem ahogy nektek jó.
2,5ora?! Na annak meg en nem latom ertelmet, akkor inkabb maradjon itthon velem.
Allami intezmenybe ezt nem is vennek jo neven...
Kicsit kifejtem;
Altalaban apuka vinne 7:00re bolcsibe, de vannak napok, amikor en dulutan fogok dolgozni, ekkor mehetne kesobb, arra gondoltam tizorait mar a bolcsibe kaphatna, szoval 9:15re bevinnem.
Elhozni legkesobb 16:40korul tudnank, de ha korabban vegzunk, akar alvas utan is, 15:00kor.
Szoval, nem olyan nagyok az elteresek, a lenyeg, hogy a gyereknek jo legyen, nem tudom, hogy nekik egy fix, sabil napirend e a jobb, vagy az, hogy minel tobb idot toltson velunk?!
Szoval, a napi kezdes 7:00-9:15,
vegzes 15:00-16:40 ora kozott valtakoza, rendszertelenul... jo ez a gyereknek, vagy alljunk be fix idopontokra?
Szerintem nem jó, hogy össze vissza időpontokban viszitek, hozzátok. Azt nem tudjátok megcsinálni, h valaki fixen viszi, a másik fixen hozza?
Nem rosszindulatból, de mindenképpen jó, ha kiszámíthatóbb, tervezhetőbb az életetek.
Elso, miert iratod be 2,5orara?
Hogy ki tudj kapcsolodni, sajat kenyelmedre? Mert munkat vallalni ez az ido nem eleg...
Azert tok jo, h olyanok valaszolnak, akik nincsenek tisztaval a hazai rendszerrel, ha kulfoldi intezmenyekrol szeretnek informalodni, azt jeleznem a kerdesben, de ez egy magyar nyelvu oldal, igy gondoltam, alap hogy az itthoni bolcsodei ellatasrol kerdezek.
Amugy meg babysitter az en varosomban 1500/ora, ami 2,5oraert 3750Ft, csaladi napkozi is hasonlo arakon erheto el, en meg ezt nem engedhetem meg magamnak, mert ra menne a fizetesem.
Ez egy luxus, ami nalatok van, az anya kenyelme erdekeben, orulj neki! ...de en inkabb a gyerekkemmel lennek, ha mar megtehetnem...
Apa megy autoval dolgozni 7:30ra, en csak 8:00kor kezdek, de gyalog megyek es a bolcsi nem esik utba, kb 15 perccel erne be a gyerek kesobb bolcsibe, ha en vinnem, de ugye kitero es gyalogolnank, foleg en gyalogolnek nagyon sokat... ezert vinne be az apja 7:00re
En van hogy keso delutanig dolgozok, ekkor parom 16:40kor tudja elhozni, tipikus (08:00-16:30 a munkaideje minden nap),
Viszont ha en koran vegzek, alvas utan egybol ott tudnek lenni a gyerekert 15:00re...
Szerintem is jobb a fix idopont a gyerek szempontjabol, szuleimet lehet megkerem, h segitsenek be, ok kozvetlenul a bolcsode mellett laknak.
Termeszetesen, hetfon kikerem a gondozono velemenyet is, meg csak beszoktatunk...
...de valami fixet probalunk talalni, nekem se tetszik a 7:00oras kezdes, ezert gondoltam, h ha van ra lehetoseg 9:15re vinnem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!