Milyen esetben elfogadható, hogy bölcsis legyen a gyerek a gyed lejárta előtt?
A saját gyerekemmel kapcsolatban max. akkor, ha valamilyen katasztrófa történik. De a haláleset pl. kevés lenne hozzá, arra (is) van biztosításunk.
De marhára nem érdekel, más hogy képzeli a gyereknevelést és mikor adja be. Vannak esetek, amikor az a legjobb, ha minél előbb kikerül a családból.
Te is olyan vagy kérdező mint egy előző kérdésre nem a számukra helyes választ adtam és lepontoztak a föld alá.... 😂😂😂😂
Vicces hogy mindenki mással foglalkozik állandóan.
Nézd meg inkább a Dennis a komisz filmet szerintem.
Semmi közöd hozzá ki mikor és miért adja be a gyerekét meg hova. Az itteni oviba az egyik gyerek nem jár 5 éves koráig a többiek meg lenézték a szülőt és kibeszélték.
Milyen emberek az ilyenek?
Te legyél csak a rendszer része es csinálj mindent úgy ahogy a legtöbben mert ez való neked.
Hogy itt mekkora bunkok az emberek 😣
En nem pontoztam le senkit. Van egy 9 honapos lanyom es ugy nez ki, lenne egy jo munkalehetoseg, es csak erdeklodtem, hogy ki mit gondol. Tajparasztok 😣
7es vagyok.
Már bocs de akkor miért ilyen idiótán kérded?
Még mindig azt mondom hogy légy a rendszer része.
A rendszer része pedig az hogy mész gürizni ha nem tehetitek meg hogy otthon maradj amìgy egy még kicsinek számító gyerekkel. Túl kicsi még.
Lemaradsz mindenről. Az óvónőket meg a dajkákat k..ára nem fogja érdekelni az első szava meg az első lépése vagy bármi.
Ezért mondom légy a rendszer része!!!!!!
Nem erdemes lemaradni a gyereknek erről a korszakáról kivéve ha kirívó esetről van szó.
jó munkalehetőség sok lesz mert mindenki megy ki külföldöre. Nem lesz több gyerek hiába a csok és társai. Kihalunk!
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!