Miert itelnek el a azert, mert szules utan 4 honappal visszamegyek dolgozni?
2 honapos a kislanyom, imadjuk, elso gyerek a csaladban. Mar a terhessegem alatt rendszeres csaladi vitak voltak a szuleimmel es az anyosomekkal a testemrol (tul vekony voltam es szerintuk nem ettem eleget), a magandokirol, arrol, hogy hasznalt babaruhakat vettem a gyereknek, meg hogy nem csereltuk le a par eves kombinkat mindjart egy terepjarora stb.. A lenyeg, hogy szeretnek visszamenni a munkahelyemre, mert egyreszt imadom a munkamat, masreszt felelossegteljes beosztasom van, most indulna egy uj projekt amit en szeretnek megnyerni, de ehhez ket honapon belul vissza is kene mennem. A gyerekre nem egyedul vagyok most sem, hal istennek nem viselt meg a szules, a baba is szepen alszik. Nem birok egy helyben ulni, szoptatni nem tudok, mert tejem nincs. A lenyeg, hogy megbeszeltem a vezetovel, majus 2-vel kezdek. Amikor a csaladdal kozoltem, a parom kicvetelevel mind kiakadt, hogy milyen egy mocskos karrierista no vagyok, meg hogy otthon lennr a helyem, babazni meg haztartast vezetni.. A barati korom sem tud megerteni, mert hat a tipikus magyar szokas szerint 3 evig munkahely fele sem kene nezni..
A dontesem vegleges, a kicsi felugyelete meg lesz oldva, en meg boldogan jovok haza a munkabol es toltom vele egyutt a rovidebb, de mimosegibb idot. Csak azert irtam ki a kerdest, mert remelem, hogy vannak itt rajtam kivul masok is akik nem rekedtek meg ezen a regi magyaros 3 evig otthon semmit nem csinalunk felfogasnal.
25/L
Az újszülöttek és a gondozójuk között kialakuló kötődésről és arról, higy ennek milyen fontos szerepe van a későbbi mentális és érzelmi fejlődésben.
Egy kicsit könnyebb olvasmány: ne menj vissza dolgozni két éven belül, ha boldog csecsemőt szeretnél.
Korai anya gyerek kapcsolat !!!!!!!!!!!! Tessék utana olvasni kérdező ! Ha màr ennyire akartátok a babát !
Meg gondolom kedves férjed is marhára fogja dijazni hogy otthon hagyod egy csecsemővel pláne anyósod , majd szépen befuti a férjed agyát mivel már igy sem kedvel aztan jol egyedül maradsz a gyerekkel ! Értem en a férj is vegye ki a szerepet stb stb igaz is de amit te elterveztél az kicsit túlzás ...
Nem lenne azzal baj, ha Apuka maradna a gyerekkel. De itt sem apa,sem anya nem ér rá a gyerekre!?
Jön a nagymama, aki még lehet nem is tud róla,hogy minden napos feladatot kap a nyakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!