Titeket is felidegesitett volna a vedono?
Negyedik gyermekem bolcsodebe jar, es meglepett amikor szoltak hogy masnap ebben az idoben jelenjunk meg az irodaban. Tudtuk ott lesz az ovodai vezeto, az ovono es a vedono. Ok, de nagy meglepi volt mikor megtudtam ki az a plussz egy fo. A vedono keresere aki osszehozta a beszelgetest, o hivott az onkorm. Tola gyamugytol egy illetot.
Semmi baj a gyermekkel, egeszseges, tiszta, jol fejlodikruhaja pelenkaja van, anyagi gondunk nincs. Egy ev alatt 3x volt latogatoba, utoljara jan. Ban.akkor elkezdte mondani a hozzataplalast , kiskanallal etetest, meg hogy lassan szoktassam le a szopizasrol, es hogy csakis vizet adjak inni, semmi mast soha! Es ma azert hivta a gyamugyist mert elkezdte VOLNA mondani / ha hagytam volna, es ha nem allok ki az igazamert /hogy azert hivta a gyamugyist, mert nem hallgatunk ra, nem tartjuk be az utasitasait.
Ettol kezve figyelik a gyereket jobban.
Nagyon felbosszantott, mert attol a naptol kezdve figyelemmel kiserik a szuloket es gyermeket. Azert minket is, mert szerinte nem jo szulok vagyunk, es latogataskor azt gondolta, baj van a kapcsolatunkkal, hol ez nem igy van.
Ilyen indokkal nem vonul ki a gyamugy csak ugy.
Biztos oka kell hogy legyen, es ott elmondtak neked.
Ha bolcsis akkor milyen hozzataplalasrol van szo?
daduska bolcsis nevelo mit mondott?
Gyerekorvos
Valami itt nem kerek,ennyiért nem csődítettek volna össze mindenkit.
Milyen étrendet követtek?
Mi van???? Óvoda, bölcsöde, baba,hozzátáplálás???
Most akkor mekkora az a gyerek és hoba jár????
Biztosan nem a hozzátáplálás meg a gyümölcslé miatt ment ki a gyámügyes!
Utasításait? Alapból nem utasítgathat, tanácsotadhat ,amit vagy megfogadsz vagy nem. A te gyereked es te dontod el h neveled/eteted/fürdeted stb
Igen nagyon ideges lettem volna. Foleg negyedik után ne mondják már meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!