Bölcsödébe gondozónőnek illetlenség?
köszi mindenkinek a válszt a pro és kontra érveket is. Arra a következtetésre jutottam, h ajándékutalványt fog kapni, ezt nagyon jó ötletnek tartom és nekem eszembe sem jutott. :)
Úgy gondoltam, h kap egy csomagot benne finomságokkal, bonbon, kávé, kakaó, tea, méz stb. és ebbe benne lesz a boríték is az utalvánnyal. Tehát a boríték egyáltalán nem fog látszódni, ergo senki sem fogja észrevenni.
Van 2 nagyobb gyerekem is, ők magánbölcsibe jártak, ahol havi szinten kemény tizezreket hagytunk ott. Itt mivel 3 gyerekem van és állami bölcsiről beszélünk teljesen ingyen van minden. nem kell a kajáért fizetni és nincs gondozási díj sem. Szóval szerintem ez a minimum, h karácsonykor és év végén egy nagyobb összeggel megköszönöm a munkáját és az ajándékutalványban nem látok semmi sértőt vagy kivetni valót.
Utolsónak: mint már írtam, van 2 nagyobb gyerekem is, és hidd el az ovonéniknek és a gondozónők dugig van a lakásuk a kézzel készült személyes csecsebecséktől. Neked persze, h értékes mert a tied csinálta, de a gondozőnőnek csak 100. sz@rság, ami csak a port fogja. Én inkább egy képeslap pártján vagyok, amire majd ragsztunk vagy rajzolunk valamit benne az utalvánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!