Bölcsi beiratáshoz elég a munkaszerződés vagy szándéknyilatkozat kell?
Figyelt kérdés
Most iratnàm be a kisfiamat bölcsibe,én már találtam munkát ahol elfogadták,hogy csak a beszoktatás időszaka után tudnék kezdeni. A munkaszerződésben az a dátum szerepelne amelyik nap kezdeni tudok.Elfogadja a bölcsőde ezt is vagy kérjek szándéknyilatkozatot?2017. máj. 10. 16:22
1/2 anonim válasza:
Hívd fel a bölcsit az a tuti.
Tőlünk munkáltatóit kérdek, és szándéknyilatkozatot a veled hasonló helyzetben lévőktől.
De azért csörögj rájuk, mert lehet elég a szerződés is ha vsn benne időpont. Ha nem muszály ne fuss még egy kört....
2/2 anonim válasza:
Nekem eleg volt a szandeknyilatkozat, hogy foglalkoztatni fognak xy honap naptol. De bolcsi fuggo szoval telefonalj be, anno en is ezt tettem (hiszen ez a legkezenfekvobb, felhivni magat az intezmenyr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!