Szerintetek is rosszul döntöttünk?
Kisfiam 2 éves,január eleje óta bölcsis.
Itthon tudtam volna vele maradni,ahogy a párom anyukája is,de szerettük volna,ha szokja a közösséget,
hogy majd az oviba is könnyebben beilleszkedhessen.
A szüleim és a párom szülei is ellenzik,
hogy bölcsibe járatjuk,szerintük otthon lenne a helye.
Nem vagyunk rászorulva anyagilag arra,hogy dolgozzak.
Heti 3× megy így is,a több napon vagy én vagy a párom otthon vagyunk vele.
Mivel a családnak nem tetszik,gondolkodunk rajta,hogy március környékén kivesszük a bölcsödéből.
Nektek mi a véleményetek erről?
Hogy döntenétek?
A gyereked szereti?
Ez az egy kerdes szamit csak. Ezt pedig tudnod kell.
Szeritnem ne a nagyszülők döntése legyen, hanem nézd azt, hogy a gyereknek mi a jó. Szeret ott lenni? Jól eszik ott, ott is alszik? Szóval jól elvan? Nem sírdogál napközben értetek? Ne az legyen a döntő, hogy ti vagy a nagyszülők még nem készültek fel arra, hogy bölcsis legyen. A másik hogy anyagi gondok miatt dolgozol, ha kiveszed a bölcsiből akkor a nagyszülők támogatnak azzal az összeggel , amit most keresel?
Az ovi úgyis kötelező 3 éves kortól gondolom szeptembertől úgyis ovis lesz, vagy mikor tölti a 3-mat? Addig ott a nyár, majd a szünetben (nálunk bölcsibe is volt szünet) vigyáznak rá. Ráadásul a közösségbe járás bizony betegségekkel is jár, szóval hidd el elég sokat lesz otthon. Ovira megedződik :)
Nem venném ki, ha tényleg jól érzi magát, de erről nem írtál.
Nem,nem alszik ott mert úgy végzek a munkahelyemen hogy ebéd után el tudom hozni.
Nem szokott sírni,csak néha reggelent
Szeret ott lenni,sok barátja van
Októberben tölti a hármat,szóval szeptemberben kezdi az ovit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!