Nem szeretném három hónposan bôlcsibe adni, mt tegyek?
Sziasztok!!!!
Januàrba lesz 3 hónapos a kislànyom. Kulfoldon èlunk, (pàrom idevalosi) ès itt 3 hónap a gyes..utàna mennek a babàk a minibe. Olyan, mint a bölcsi otthon..itt mindig is ezvolt a rendszer, viszont otthon ugye 3 èv.. pàrom nem èrti, hogy lehet olyan sok. En meg nemèrtem, hogy lehet itt ilyen kevès. (Belgiumról van szó). Sajna 1 fizubol itt sem jon ki az ember mert sok a kiadàs..tehàt ha lejàr a gyesem, akkor engem sem illet meg semmi pènz az àllamtól. Ezèrt vissza kellene menjek, de màr most megvisel lelkileg.. Pàrom benne lenne abba ha csak 4 óràba mennèk visza, a fonokom is, de legszivesebben itthon maradnèk! nagyon megvisel ez lelkileg màrmost..
Ezt irod :
"Kijonnenk belole nemaz, de felre tenni nem tudnank."
Most az a fontos, hogy felre tudjatok tenni , vagy , hogy a babaddal legyel ??
En is kulfoldon elek egyedul a gyerekkel, az apja lelepett , de semmi penzert nem adtam volna be bolcsibe, helyette inkabb lekvaroskenyeret ettem honapokig, es eladtam a dolgaimat , de kibirtam, nekem ez fontos volt, hogy vele legyek.
Ha meg kirugnak, majd talalsz nast ha mas nem kavezoban , etteremben mindig keresnek embert.
"A munka miatt elengedhetetlen az auto."
Ha nem mesz vissza dolgozni rogton nem is elengedhetetlen. Miert kell nagy csaladi auto a munkabajarashoz? Miert nem jo egy pici hasznalt? Miert kell egyaltalan 2 auto?
Nekem kicsit olyan, mintha csak kifogasokat keresnel. Ha nem akarod bolcsibe adni, akkor ne add. Ennyi. Mi is kulfoldon elunk, tudom, hogy mirol beszelek. Szamtalan lehetoseg van. Ha kijonnetek a parod fizetesebol, akkor bem ertem, hogy mi a problema. Vallaljon picivel tobb munkat, ha arrol van szo, vagy dolgozzatok felvaltva. Dolgozz a szabadnapjan pl, vagy ha tudsz, dolgozz otthonrol. Menj el 4 oraban takaritani hajnalban, mielott meg a parod elmenne dolgozni, vagy mit tudom en, ezer lehetoseg van. Ha meg akarjatok oldani, akkor megoldjatok.
Az elozonel a pont.
A honapokig lekvaros kenyeret evo hozzaszolo voltam.
Miért kell családi (7személyes) autó?!
Majd tesztek félre egy éves korától,addig összehuzzátok a nadrágszíjat. Nem kell azért 3évet otthon lenni,de a pár hónap se normális.
Ahogy leírtad, kijönnétek a pénzből, akkor nem értem mi a probléma és mért akarsz a gyerek 3 hónapos korában visszamenni dolgozni?
Ha kirúgnak majd találsz másik állást. Ez egy ilyen időszak, amikor az anya otthon van nyilván nem keresi halálra magát a család, utána meg lehet jobb állást keresni ha nagyobb lesz.
nem durva, és nem pótolható, amit így elvesz a gyerektől a szülő - a bölcsiben szeretik őket, de nem tudják azt az intimitást adni, amit az anya adhat...
a fogantatástól az első három év nagyon fontos az életünkben - ezalatt tanulunk meg mozogni. állni, beszélni, szavakkal gondolkodni szeretni-
Az ember az emberré levést az embertől tanulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!