Nem szeretném három hónposan bôlcsibe adni, mt tegyek?
Sziasztok!!!!
Januàrba lesz 3 hónapos a kislànyom. Kulfoldon èlunk, (pàrom idevalosi) ès itt 3 hónap a gyes..utàna mennek a babàk a minibe. Olyan, mint a bölcsi otthon..itt mindig is ezvolt a rendszer, viszont otthon ugye 3 èv.. pàrom nem èrti, hogy lehet olyan sok. En meg nemèrtem, hogy lehet itt ilyen kevès. (Belgiumról van szó). Sajna 1 fizubol itt sem jon ki az ember mert sok a kiadàs..tehàt ha lejàr a gyesem, akkor engem sem illet meg semmi pènz az àllamtól. Ezèrt vissza kellene menjek, de màr most megvisel lelkileg.. Pàrom benne lenne abba ha csak 4 óràba mennèk visza, a fonokom is, de legszivesebben itthon maradnèk! nagyon megvisel ez lelkileg màrmost..
hát ez szörnyű, ilyet még nem is hallottam... nem tudsz valami otthoni munkát kitalálni? valami kézművesség, varrás
"1 fizubol itt sem jon ki az ember" - és ha szerényen élnétek?
Elkényeztetés??? Ekkora ostobaságot miért ír valaki? Nyilván nincs gyereke. Az első hónapok rettentő fontosak egy anya-gyerek életében, sőt, később is. A kötődés, a biztonság kialakulása rettentő fontos, egy kisgyereknek a legbiztosabb pont az anyukája. Persze, hogy a pénz diktál ma már mindenhol és pénzzel pótolják az anya szeretetét, törődését, illatát, mindenét, de ez marhára nem működik.
A 4 órás munka is legalább 6 óra távollétet igényel, ez még talán belefér, de ennél több semmiképp. Az én kicsim 2 éves, 8 órát vagyok távol tőle és rettentően megviselte, ez egy kényszer elszakítás, amit egy ilyen picinek nagyon nehéz feldolgozni. Arról már nem beszélve, hogy legalább 1 éves koráig az anyatej a fő tápláléka egy babának! De 6 hónapos koráig, az ételek bevezetéséig mindenképp! Erőszakkal elválasztani egy pici babát barbárság! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy és megértem az aggodalmad. Egy bölcsiben nem egyedül lesz, szóval az igényei nyilván nem úgy lesznek kiszolgálva, mint az anyukája mellett. El sem tudom képzelni, hogy ilyen pici babára idegenek vigyázzanak idegen környezetben tápszerrel csitítva. Ez teljesen természetellenes, egy anyának is legalább 1 évre van szüksége ahhoz, hogy a babájával egyensúlyba legyen minden téren.
Nem mennek vissza. Kepeztem volna tartalekot, de hogy 3 honapos koraban tavol legyen tolem...kizart!
Harom gyerekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!