Kivegyem vagy sem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__bolcso..
Ez az én kérdésem. Azóta elkezdtük a bölcsit. Az elején tetszett neki, most is jókedvűen indul el otthonról, de ahogy be kell mennie a csoportszobába és nekem ott kell hagynom, keservesen sír. Ma reggel már az öltözőben mondta hogy menjünk haza....
Jövőhét kedden lesz a 12. heti genetikai ultrahang a kis tesóval. Azt mindenképpen meg akarom várni, de már addig se vagyok benne biztos hogy vigyem e.
Én itthon bőgök.
Őt kb 1 perc után már nem hallom sírni állítólag könnyen és hamar megnyugszik.
Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mi lenne neki a jó... :(
Amikor bent voltam vele a beszoktatásnál láttam hogy jól érzi magát. A gondozónő mondta hogy ez teljesen normális.
Teljesen ki vagyok... :(
A férjem szerint járjon, de döntsem el én hiszen én vagyok itthon.
Volt valaki hasonló dilemmában?
Lehet érzi hogy én is bizonytalan vagyok...
Most mentem érte (mert egyebkent csak delig jar). Vigyorogva jött... Állitolag annyit sirt egesznap amit reggel nekem.
Beszeltem a gondozónővel ő azt mondta hogy jol erzi magat kezd feloldódni.
Láttam rajta hogy boldog volt... Most keddig jár... Addig adtam magamnak időt.
Az a baj hogy nincs senki akitol tanácsot tudnek kerni.
Á nem tudom. 73%-os állítsd le magad. Senki nem mondta hogy nem lesz féltékeny. Az meg hogy nem kellett eddig döntéseket hozznom vicc. A munkám során minden nap többször is felelős döntéseket hozok. Nem a véleménnyel van a baj, sőt azt kértem. Hanem a stílussal. Haromgyerekes anyuka létedre lehetnek empatikusabb.
A többieknek köszönöm.
Igen a szivem azt mondja ne vigyem az eszem azt hogy igen....
Ha korábban jon a kisteso nem iratjuk be ha kesobb akkor mar dolgozom es atkerem magam egy olyan munkakörbe ahol terhesen is dolgozhatok....
De az élet most küldte őt. Én meg itt vagyok teljesen kikészülve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!