Kivegyem? Ne vegyem?
A kislányom szeptember óta jár bölcsibe, amikor beírattam nem tudtam, hogy terhes vagyok.
Imádott járni, hétvégén is akart menni, és minden este úgy feküdt le, hogy holnap megyünk-e bölcsibe.
Ott nagyon jól érezte magát, a legjobb evő volt a csoportban, hamar elaludt, sokat játszott, és mindig vidám volt.
Pontosan 2 hónapja megszületett az öccse. Nem is volt semmi gond 2 héttel ezelőttig. Előte betegség miatt itthon volt 1,5 hetet, majd amikor ment újra, akkor már rossz kedvű volt. Azóta a csoportban nem játszik senkivel, nem beszél senkivel, a szivacson fekszik egész nap és szopja az ujját, az udvaron egyedül ücsörög a babaházban, nem akar enni. Sokat sír, volt, hogy remegett is.
Most azt próbáltuk, hogy ebéd után megyek érte, hátha csak átmeneti. De ma reggel szörnyű volt.. Mindig a férjem viszi reggel, és mondta, hogy ma reggel sírt s toporzékolt, hogy nem akar bemenni. Ilyen még nem volt.
Kivegyem? Vagy adjak még neki 1-2 hetet hátha ismét minden a régi lesz?
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon szereti az öccsét, mindig mondja neki, hogy szeretlek Soma, nagyon szép vagy . ..
A gondozónő szerint testvérféltékenység, csak nem az öccsére haragszik, hanem a világra, hogy ilyen helyzetbe került.
én kivenném és szeptemberben oviba vinném.
sok neki, hogy ő bölcsiben vagy míg te otthon vagy a tesóval. te is megteheted, hogy 2 gyerekkel legyél otthon, másrészt átadnátok olyannak a helyet akinek azért kéne bölcsibe adnia a gyerekét, hogy kenyeret tegyen az asztalra.
nem érzi jól magát, nem akar menni, minek kéne ott ülnie rossz kedvűen? 2 hónap múlva úgyis jön a nyár...
Már szeptemberben felajánlottam, hogy átadjuk a helyet másnak.
Azt mondták nincs "várakozó". Most sincs, mert megint megkérdeztem. Sőt kapaszkodj meg, kettővel kevesebb gyerek van , mint amennyinek hely van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!