Esztiker kérdése:
Lehetséges a két évest bölcsibe íratni, miközben itthon vagyok az 5 hós tesójával?
Figyelt kérdés
Heti 2-3 délelőttre gondoltam, ebéd már itthon lenne, de annyira ki van éhezve a gyerekek társaságára, hogy szerintem ezzel csak jót tennék neki.2016. jan. 3. 16:31
2/6 anonim válasza:
Ha van hely a bölcsiben, ami manapság ritka, felvesznek kistesós gyereket is. De nálunk ezt nem szerették, ha nem jár rendszeresen a gyerek.
3/6 anonim válasza:
persze, magánnak hívják, több fajta is van. magán bölcsi, családi napközi, játszóbölcsi, bár utóbbinál nem szokták otthagyni a gyereket, hanem vele maradnak bent.
sőt, még a játszóházaknak is szokott lenni ilyen gyerek megörzős rész, ki tudja, lehet azok is jók, hallottam már rendes csoportokról ilyen helyeken is.
államiban nem igen jutsz be akkor sem ha van hely, hisz 2 munkáltatói kell hozzá, helytől függetlenül ez a szabály, max kis létszámú falukban ahol nagyon kell a gyerek...
4/6 anonim válasza:
Így van, ahogy előttem is írták: nem igazán van hely az állami bölcsődékben. Márpedig az a kevés hely kell azoknak, ahol dolgoznak a szülők.
5/6 anonim válasza:
igen, erre vannak a fizetős bölcsik, havi 30-40 ezerért/ heti 2-3 nap beviheted. Vagy ugye játszóház
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. jan. 4. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!