Be lehet-e adni egész napra bölcsibe a gyereket, ha csak 4 órában fogok dolgozni?
Természetesen, be lehet, hiszen nem tudod megoldani az utazás miatt, hogy délre odaérj érte. Az, hogy hány órát dolgozol, az őket nem érdekli, a lényeg az, hogy dolgozol.
A bölcsiben általánosan 11.30-tól ebédelnek és déltől alszanak a kicsik.
Vannak ismerőseim, akik kötetlen munkaidőben dolgoznak, mégis egész nap (uzsonnáig) van ott a gyermek, mert így folyamatos a napirendje, nincs szétzúzva, hogy egyik nap délben jöhet, másik nap csak négykor.
Megmondják, mikortól van uzsonna, addigra mész érte.
Én mindig fél 3-kor hoztam el a gyereket, pont amikor ébredtek.
Nekem nem lett volna szívem egész napra ott hagyni őt, amikor én már bőven ráérek.
Köszi, hogy szidsz.
Nálunk, képzeld el, fél 3-kor ébredtek a gyerekek. És azt is képzeld el, hogy a gyerekem nem szerette a bölcsit. Így jobb volt neki, hogy elhoztam ébredéskor, mintha még szenvedtetem ott másfél órát.
Különbözőek vagyunk, ezt miért nem lehet megérteni.
Ha a gyerekem ordított volna, hogy maradni akar, nyilván engedem neki, de ő alig várta, hogy eljöjjön.
Valószínű majd a kérdező is kitapasztalja, hogy mi a jó a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!