Mit vettetek a gondozó néniknek a bölcsibe, amikor gyermeketek óvodás lett?
2. vagyok.
Én azért adtam,mert a fiam asztmás és szerettem volna odafigyelnek rá. Mellesleg újabban már minden elképzelhető,az ottani csapatból,1 nem fogadta el egy másik pedig kicsit ellenkezett a többi simán elrakta,a főnéni fapofával.
2-es, a kérdés arra vonatkozott, hogy mit kaptak a bölcsődei gondozók amikor befejezte a gyerek a bölcsődét. Gondolom nem akkor adtad a pénzt, meg a telefonszámodat. (vagy nem jól értelmeztem a kérdést?)
Bonbon, virág, ennyi.
Nálunk a csoport vett közösen ajándékot a ballagáskor, illetve mi vittünk az utolsó bölcsis napon.
Varrtam textil-szatyrot (vettem volna, de mindenhol csak mintásat árultak akkor), és a kisfiam pedig textilfilccel rajzolt rá.
Plusz kis csoki, és ennyi.
Igen, volt. A gyerekek nagyon cuki műsorral készültek, előadtak egy csomó mondókát, éneket, amit tanultak a bölcsiben. Volt kis tarisznyájuk is, és aztán tortázás a csoportszobákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!