2 évesen még csak egymás mellett játszanak a gyerekek, nem együtt, akkor mért mondják hogy szocializálódnia kell?
"...aki azt írta, hogy ő a saját szemével látta, annak üzenem, hogy ez egy pedagógiai fogalom, valszínűsítem a kérdezp arra gondolt."
Ne haragudj, nem teljesen értem, mit akarsz ezzel mondani. Elhiszem, hogy ez pedagógiai fogalom, de ettől még az én fiam játszott/játszik más gyerekekkel, és nem kirívó eset a csanában. Szerintem amúgy a Kérdező csak elmondta a bevett szöveget, általánosítva, figyelembe nem véve, hogy minden gyerek más (amit te is írtál).
értem, hogy látod, hogy a gyermeked együtt játszik a társaival, és elő is fordulhat, hiszen nem ismerem a picidet :) de általában ez csak kiscsoport vége-középső csoportra alakul ki. az együtt játszásnak vannak "kritériumai",ami nem annyiból áll, hogy egymás mellett vannak, és otthon elmeséli, hogy mit csinált XY-al.
De nem megcáfolni akarlak :)
Ha bővebben érdekel a téma,szívesen küldök róla néhány anyagot.
Egyébként valószínű, hogy a kérdező azt tette,amit te leírtál, de gondolom ezt csak olvasta/hallotta valahol,ezért írtam, hogy a ped.fog.ra gondolhat,mikor "egymás mellett játszás"ról beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!