Ha 2 bölcsit jelöltem meg és felveszik az elsőbe, attól még meggondolhatom magam? Mivel csak utólag tudom meg, h jó döntés volt e.
Gondolj a gyerekedre is! Neki milyen már, hogy épp megszokja a gondozónőt és a társait, erre kiveszed és kezdhti elölről egy másik intézményben...
Én pl. két helyre hordom a gyerekeimet, mert a kicsit nem vették fel a nagy ovija melletti bölcsibe. A beszoktatás után jelezték, hogy van hely, de akkor már úgy voltamvele, hogy egy 14 hónapost nem rángatok ide-oda... Inkább nekem legyen kényelmetlenebb, mint neki!
utolsó, pont hogy a gyerekre gondolok, ha valami gubanc van(ami nem a gyerek érdekét szolgálná, sőt), kiveszem.
utolsó előtti a körzeti "c.iskolánkban" jó tanárok vannak alsótagozatban biztos, ismerem őket.ez egy kisebb barátságos, családiasabb iskola.
egy nagyobb általános suliban, ami szintén a közelünkben van, ott azt a hidegebb intézményi rendszert képviselik a tanárok.
de a c.iskolából is kinőtte magát már egy két emberke, egyikük vezető beosztásban van 250 nettót keres, ezért sem igen látom az általános iskola megválasztásának súlyát.de még rá is érek ezzel, majd tudatosabban odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!