Ha 2 bölcsit jelöltem meg és felveszik az elsőbe, attól még meggondolhatom magam? Mivel csak utólag tudom meg, h jó döntés volt e.
nem tudom, hogy valóban gondoskodnak e a gyerekről, nem e hagyják mondjuk sírni, piros lesz e a feneke(én babám olyan érzékenybőrű, hogy nem kell sok aahhoz, hogy sebes, véres legyen a feneke
szóval bármi gubanc esetén simán kivehetem átteni egy másikba?
rendkívül fásultnak, "gyerekuntnak" tűnnek a nevelők
Ha meggondolod magam akkor kiveheted a gyereket és újra jekentkezhetsz vele máshova. Mivel a fenntartó mindenütt ugyanaz, kevés esélyed lesz rá, hacsak nem költözés miatt történik.
Amúgy hogy gondolod a tapasztalat általi választást? A gyerek jár 3 hétig és ha nem tetszik, megy a másikba, onnan meg a kovetkezobe?
igen valahogy így
munkahelyeken is van próbaidő..
egy általános iskolai tananyagra gondoltam, hogy kétlem hogy különbség lenne a tanítás színvonalában, meg van adva a kötelező tematika és jóformán csak ez számít.
mert miben lehet különbég?
bölcsire visszatérve, mndenestre ott az igazgató azt mondta, hogy szívesen várnak, nyugodtan jöhetünk, sőt jóformán reklámozta a bölcsit, mintha nem lenne elég gyerekük soha, míg a körzetiben meg olyan hideg-ridegek, nem tájékoztatnak eléggé, sőt az ig.helyettes jóformán ferdít, félre is akar vezetni
gondoltam megpróbálom a körzetit, mert sokat jelent hogy közel van.
de pl orvosválasztásnál is eléggé bejött a megérzésem és orvost is kellett váltanunk! most ilyesmi megérzésem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!