Adjak vitamint a 2 éves fiamnak, ha márciusban kezdi a bölcsit? Milyet?
A Beres csepp akar jo is lehed, de a magas vas tartalma miatt szorulast okozhat.
Mi ketszer keztuk el szedni es mind a ket alkalommal kb.2 het szedes utan nagyon kellemetlen es sokaig elhuzodo szekrekedese volt a kislanyomnak.
Mi Cebion multivitamint szedtunk.
De az Eskimo halolaj is nagyon hatasos szok szulo szerint.
Elso vagyok.
Szerintem eleg az oszi,teli idoszakba szedni immunerosites celjabol.
De szerintem is barmit is szedjen,sajnos mindig lesz olyan virus,bakterium ami miatt problemak lehetnek.
Kislanyom nagycsoportos, ket hete olyan agressziv virus fertozott,hogy26 gyerekbol 18 -an magas ,csillapithatatlan,tobb napig tarto lazas betegek lettek.
C vitamint adj neki, legalább 200-300mg-ot naponta.
Jót mosolyogtam, a vitaminokhoz nem lehet hozzászokni, ellenben ugyanúgy szükségünk van rá, mint a levegőre.
Adhatsz neki, de attól még beteg lesz, hidd el :)
Én is adok neki vitamint, ha egy elfogy utána másmilyet veszek, de így is kb 2-3 hetente beteg 1 hetet vagy 2-t.
Nem biztos, hogy a multivitamin alkalmas a megelőzésre! Pl a vas kimondottan káros, ha fertőzés van! Cebion c-t lehet adni télen, akár kicsit emeltebb adagban.
Sajnos a betegségek nem fogják elklerülni, mert az immunrendszer most"tanul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!