Elsősorban zuglói anyukák, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy szeptemberben vissza kell mennem dolgozni, akkor lesz a lányom majdnem 1 éves. Az első évben szeretnék a munkahelyemen részmunkaidőt kérni, hogy ilyen kicsiként ne kelljen zárásig ott lennie. A kérdésem az, hogy van egyáltalán esély rá, hogy felvegyék állami bölcsődébe úgy, hogy csak fél napokra menne?2015. jan. 14. 22:03
1/2 anonim válasza:
Ha időben beiratod, van. Ha jól emlékszem, áprilisban volt a beiratkozás. Fent lesz a honlapon: [link] illetve a rendelőkben is ki szokták tenni. Mi az Aprótalpakba járunk, amúgy.
Az én fiam még nem volt egy éves, amikor beszokott. Mi rögtön egész napra adtuk be, mert én teljes időben dolgozom 5 hónapos kora óta. A bölcsiben meglepődtek és kérték is, hogy nem tudnám-e kevesebb órára otthagyni. Szerintem örülnek is, ha nem hagyod ott egész napra. Mondjuk, nem feltétlenül kell szerintem mondani, hogy csak félnapra akarod beadni...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jan. 15. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!