Anyukak! Minden nap uj harisnyat adtok bolcsis gyerrketekre?
Figyelt kérdés
Nalunk napkozben harisnya + rovidnadragban vannak, es ha nem piszkos akkor masnap is azt adom ra. Labfej nelkulieket hord a fiam, szoval a zokni minden nap uj, de a harisnya nem. Szerintetek gaz? Ti minden nap tisztat adtok? Neha itthon is abban van, de van h lecserelem neki melegitore.2015. jan. 8. 14:13
1/9 anonim válasza:
Harisnyából mindennap újat adok az ovisaimra, de ha egy nap leggingsben vannak, van hogy másnap is azt adom rájuk.
2/9 anonim válasza:
Én minden nap másikat adok rá, még ha nem piszkos akkor is. LEgfeljebb nem mosom ki, hanem elteszem, és akkor még jó lesz egyszer felvenni pár nap múlva az oviba, vagy otthon még ráadom és utána megy a mosóba.
4/9 anonim válasza:
nem adok rá újat, viszont ő csak az overál alá veszi fel. ha a csoportban abban lenne (főleg ha itthon is) akkor tisztát adnék rá minden nap, mert azért port van ott is, csúszik, mászik, szerintem elkoszolódik, bele is izzad talán, szóval nem adnám rá 2x
5/9 anonim válasza:
Igen, minden nap tisztát adok rá.
6/9 anonim válasza:
Nálunk a kérdés még nem aktuális, de én szinte csak harisnyát vagy leggingset hordok. Nadrágom két darab van egy tréning és egy nem elegáns szövetnadrág. Én is mindennap tisztát veszek, így biztos a bölcsisnek is naponta cserélni fogom.
7/9 anonim válasza:
Én is minden nap tisztát adok rá, mégha nem is látszik koszosnak este. Bent a csoportszobában a padlón csúsznak-másznak egész nap.
9/9 anonim válasza:
Nem, de én csak abban viszem és hozom. Amikor odaérünk, leveszem róla és nadrágot + zoknit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!