Ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Bölcsiben azt mondják meleg van, ezért teljesen (ujjatlan body-ra és vékony melegítőre) vetkőztetik a gyerkőcöt, pedig szerintem nincs annyira meleg és a gondozónő is pulóverben volt, mikor megkérdeztem hogy miért van levetkőztetve.G. -nő javasolta, hogy néhány napra ha egy mód van rá maradjon otthon, mert náthás.Persze,hogy náthás lesz,hiszen egész nap egy szál semmiben van. Ezen kívül nem tudok róla semmit,mert a füzetet nem vezetik, átadáskor nem mondanak semmit és többször előfordult hogy átadáskor be van kakilva.
Állítólag nagyon aranyos, kedves gondozónők. Én még nem láttam eme tulajdonságukat.
Nyeljek vagy kössük fel a nacit és magánbölcsibe irassuk? ott jobb lenne?
2014. nov. 25. 11:40
11/11 anonim válasza:
Arra is kell gondolni, hogy a kisgyerekek hamar felmelegednek, mert sokat mozognak, egésznap jönnek-mennek tesznek-vesznek. Az állami bölcsikben tényleg nagyon meleg van.Egyébként én nem egyszer tapasztaltam, hogy a szülő kakásan adta be a gyereket...ilyen is van. Persze, ha sorozatosan történi ilyen akkor finoman jelezném, sok gyerek van percenként nem szagolgathatja a pelenkájukat, ebből nem kellene nagyügyet csinálni. Kommunikálni kell, legyél kezdeményező.A gnőnek is furcsa lehet, hogy sok szülő nem is érdeklődik, hogy milyen volt a gyerek napja, te ne tartozz ezek közé. Ha a gyerek szeret járni nem lehet nagy a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!