Ti mit gondolnátok?
Bölcsiben azt mondják meleg van, ezért teljesen (ujjatlan body-ra és vékony melegítőre) vetkőztetik a gyerkőcöt, pedig szerintem nincs annyira meleg és a gondozónő is pulóverben volt, mikor megkérdeztem hogy miért van levetkőztetve.G. -nő javasolta, hogy néhány napra ha egy mód van rá maradjon otthon, mert náthás.Persze,hogy náthás lesz,hiszen egész nap egy szál semmiben van. Ezen kívül nem tudok róla semmit,mert a füzetet nem vezetik, átadáskor nem mondanak semmit és többször előfordult hogy átadáskor be van kakilva.
Állítólag nagyon aranyos, kedves gondozónők. Én még nem láttam eme tulajdonságukat.
Nyeljek vagy kössük fel a nacit és magánbölcsibe irassuk? ott jobb lenne?
Nekem ebből a leggázabb az, hogy nem mondanak semmi infót átadáskor.
A bölcsődékben általában annyira meleg van, hogy hőgutát lehet kapni, ezért nincsenek felöltöztetve a gyerekek annyira. De persze te érzed, hogy milyen volt a hőmérséklet. Az tényleg fura ha a gondozónő pulcsiban van, a gyerekek meg bodyban, de lehet hogy épp készült hazafelé vagy nem tudom...
Ruha miatt szólnék, hogy ne vegyék le a felsőjét. Átadáskor megkérdezném, hogy minden rendben volt-e. Evett aludt-e, hogy viselkedett?
Ha a gyerek szereti a gondozókat, eszem ágában sem lenne átiratni.
A fiam nem egy fázós típus, mindig rövid bodyban van a csoportban. A gondozónő meg pulcsiban, mert ő nagyon fázós. Van ilyen. Én az alső szülőin megkérdeztem, hogy hány fok szokott lenni a szobában, így nem is aggódom, hogy megfázna. Volt már olyan is, hogy pulcsiban jött ki, tehát figyelnek rájuk, hogy mikor van melegük, mikor fáznak.
A napi infókat te is megkérdezheted. Ha valami különös törtnénik, akkor biztosan szólnak. Én pl. meg sem szoktam kérdezni amikor éppen 2 gyerek sír a csoportban. Van elég dolga a gondozónőnek... Ha gond lett volna, akkor jelezte volna.
A be van kakilva meg olyan dolog, hogy ha nem kakil elég büdöset, vagy nem jelzi valahogyan, akkor nehéz észrevenni. Mindig megvan, hogy mikor cserélik a pelenkát. Velem is előfordult már olyan, hogy nem vettem észre azonnal, hogy kakilt a fiam.
Amúgy meg jelezd amit nekünk itt leírtál, hiszen néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Ja, és állami bölcsibe jár a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!