Bölcsőde vagy ne?
Figyelt kérdés
3 hónapja dolgozok ikreim vannak. Eddig volt egy segítőm aki a lányokra vigyázott heti 20 órában. Viszont a munkám elég változatos néha előző nap tudom meg h máskor mikor kell mennem. A segítőm munkanélküli nem nagyon tetszik neki ha másnap előbb kell jönni de vannak olyan napok amikor tudok csúsztatni így próbálom neki korrigálni. Telefont gyakran nem veszi fel ha hívom. Ha később illetve nem kell jönni mindig elolvassa az üzenetet de múltkor mikor előbb kellett volna jönnie persze nem olvasta el. Ma megmondtam neki h sikerült elintéznem h januártól bölcsődébe fognak járni a lányok így nem lesz rá szükségem. Elkezdett nekem sírni h neki szüksége van a pénzre meg csak egyszer v kétszer fordultak elő ezek a gondok meg h h szereti a lányokat stb Péntekenként én estig vagyok héten kiderült hogy anyumnak is be kell menni Pestre megint szóltam neki h pénteken egész napra kellene jönnie persze hallottam a hangján h nagyon nem tetszett neki. Kiderült takarítást vállalt péntek délutánra. Én sajnálom őt mert a pénz nagyon úr de már félek h mikor jön egy váratlan helyzet h másnap kell dolgoznom mennem és nem érem el őt.2014. nov. 20. 14:31
12/14 anonim válasza:
Egyertelmuen bolcsi!
Te elore szoltal h mik a felteteleid, huzgalja a szajat holott tisztaban volt, van vele h milyen a beosztasod, aztan meg konyorog h neki kell a melo, de megis elerhetetlen es nyafog. En biztos nem alkalmaznam, ha nem a bokcsit valasztanad se ot alkalmaznam.
Mar csak buntudatot kelt benned. Jobb a bolcsi. Ott nem csak neznek rajuk, de foglalkoznak is veluk, tanulnak sok uj dolgot. :-)
13/14 anonim válasza:
Szerintem ő az a típus, aki később sem fogja betartani ezeket, amúgy meg nem neked kell alkalmazkodni.
Próbálj hideg fejjel, objektívan dönteni, hogy NEKTEK mi a legjobb.
Szerintem a bölcsi állandósága. Amúgy meg ott mehetsz előbb értük, lemondhatsz napokat. A segítőd életét nem neked kell megoldanod a saját károtokra.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megmondtam neki h marad a bölcsi. Erre ő mondta h akkor csak annyit kér h februártól mert talált állást és az albérletet nem tudja kifizetni januárban mert a párját is január közepétől veszik vissza a munkahelyére. Mondtam neki h ok de a legkisebb hiba következtében rögtön felmondok neki. Érdekes azóta mindig felveszi a telot múltkor tesztelni akartam és szándékosan fél órával később jöttem haza és szerencséjére itt volt. Remélem nem lesz gond februárig.
2014. nov. 29. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!