Bölcsőde vagy ne?
Uj szabalyokat lefektetve, meg lehetne vele beszelni szerintem elsö körben, hogy neked ilyen a munkad, es ha szeretne tovabbra is vigyazni a lanyokra, akkor uj megallapodast kell kötnötök, amiknek masok a feltetelei, mint a korabbiak. Nekem olyan a munkam, hogy meg van mondva, hogy x-y ideig adott napokon elerhetönek kell lennem telefonon. En nem akarok jatszani az allasommal, ezert elerhetö vagyok, de elöre le Volt fektetve ez szabalykent.
Megbeszelhetitek azt is, hogy az utolso pillanat elözö este 7-ig terjed ki ugy, hogy akar masnap is vallalja. Igy este 8-kor mar nem szolhatsz neki, de ha este7-ig szolsz, akkor vallalnia kell, es addig keszenletben kell tartania a telefonjat. Persze ez csak pelda. Ezt erdemes lenne neked atgondolni, aztan vele megbeszelni, hogy akkor javasoljon ö is erre megoldast, es közösen talaljatok ki, hogy az ilyen sürgös munkaknal mi legyen.
Mondd meg neki, hogy ha ez igy nem megy, akkor nem tudsz mit csinalni, neked is muszaj dolgoznod, es kenytelen leszel beadni a bölcsibe a gyerekeket. Mondd meg neki azt is, hogy te jobban szeretned rabizni a gyerekeid, de ugy nem tudod, ha nem veszi fel, mikor neked hirtelen munkad van.
Vagy ha nem akarod bölcsibe, akkor egy másik bébiszitter. Pláne azok után, hogy beszéltetek a helyzetről és már a következő alkalomra (péntek egész napra) húzza a száját.
Én vigyáztam évekig gyerekekre, de ilyet egyetlen család sem nézett volna el nekem. Ergo itt te vagy a főnök, te vagy a fizető fél, tehát nem te alkalmazkodsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!