Bölcsi előtt mennyi idővel kell az immunrendszert felkészíteni?
Ilyen nincsen.
A gyermek, ha rendesen tálálkozik akkor megfelelö vitaminjai megvannak. Ennél többre nem hogy szüksége nincsen hosszú távon még ártalmas is lehet.
Ami segít a bölcsödei idö alatt, a rengeteg folyadék, és a sok sok kézmosás. Ami pedig fontos, hogy a gyermek igen is a legtöbb virust megkapja, hogy immunins legyen késöbb rá. Hogy egy ilyen virusos betegség csak gyengén follyon le, ahhoz kell a sok folyadék.
Én anno ezt a kérdést tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__betegs..
Mára már úgy gondolom, nincs hatásos szer. Meglátod, milyen a szervezete. Erős vagy sem.
Voltak olyan gyerekek, akik - nap bölcsi, aztán hét táppénz volt. A fiam pontosan másfél havonta volt itthon 1 hetet. Hál siten az sem komoly betegség volt, csak takony+köhögés+kis láz.
Amikor kérdeztem a dokinkat, adjak e neki valami erősítőt, azt mondta, anyuka, hiszen ez a gyerek bivalyerős, még egy "rendes" gyulladásos betegsége sem volt. Az idejáróknak bronhitisük, tüdőgyuszijuk van, ennek a fiúcskának max lázas virusa. No, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!