Mas is berakta bolcsodebe a gyereket ideje koran?
Mar 4 honaposan szerettem volna beadni, de a ferjem teljesen kiakadt. Igaz, o nem hajlando vele itthon maradni, igy nekem kellett. 8,5 honapos es most mar eljutottam odaig, hogy tenyleg bolcsodebe kellene mennie.
Regen nagyon szerettem volna gyereke(ke)t, imadtam oket, olvadtam toluk. A terhessegem is jo volt, a szules se okozott problemat. Viszont rajottem, hogy ez nem nekem valo. Halalra unom magam, nincs kedvem itthon lenni. Allandoan mennek mindenfele. Ha a ferjem hazajon, en rogton lelepek es csak este jovok haza. Napkozben is van, hogy a jol bevalt dadusra bizom a fiunkat es elmegyek elintezni par dolgot (bank, hivatal, ilyesmik). Ilyenkor meg lopok magamnak fel-egy orat es nem megyek haza.
Engem nem elegit ki a gyerekem, igazabol nem nekem valo. Aranyos, cuki, de vagy nincs meg a kotodes vagy en ilyen selejtes vagyok.
Aki hamar rakta be bolcsibe a gyereket, annak konnyebb volt utana?
Jol erezte magat a gyerek a bolcsibe? Korabeliekkel volt vagy nagyobb gyerekekkel?
A kioktato, felhaborodo valaszokra nincs szuksegem. Ez van, nem erre szamitottam, de igy lett. Nekem nem eleg ez az elet, amit most elek. Nekem tobb kell.
Miert lenne kamu?
Erdekel, hogy mas szulo is betette-e koran a gyereket bolcsodebe? Ha igen, akkor hogy alakultak utana a dolgok, milyenek voltak a korulmenyek?
Nem lehet mindenki tokeletes, rozsaszin mazban uszkalo anyuka... Ettol meg ndm vagyok ross
rossz ember nem, csak rossz anya?
egyébként nem baj ha beadod, talán tudod majd szeretni ha nem körülötte kell, hogy forogjon az életed. sajnálom, hogy nem tudod szívvel megélni ezt a korszakot
Magyarazd mar el, hogy miert is?
Illetve, hogy mi jogon itelkezel?
"Nem lehet mindenki tokeletes, rozsaszin mazban uszkalo anyuka... Ettol meg ndm vagyok ross"
Mit fogsz csinálni, napközben, amikor más nevelgeti gyermeked, akinek most te lennél a legfontosabb?
Aki ápolja, nevelgeti, kisgyermekét, dúdol neki, ringatja, énekel, akitől tanulja az édes anyanyelvet, a szeretetet -az nem ködben úszkáló rózsaszín máz, hanem a világ legtermészetesebb módján élő nő.
"Aki hamar rakta be bolcsibe a gyereket, annak konnyebb volt utana? "
Mi??? Mi könnyebb? És meddig? akkor lehet, hogy "könnyebb" csavarogni, vagy aktákat tologatni, de 10-12 év múlva a gyerek megkérdezi: miért nem tudok én senkit sem szeretni édesanyám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!