Véleményetek erről ahogy hazajött ma kisfiam a bölcsiből?
Figyelt kérdés
Magán bölcsiről van szó,max 4en szoktak lenni de ma csak ketten voltak a kisfiam és egy vele egyidős kisfiú 2 évesek,a kisfiamnak a homlokán egy 2centis pukli picit szét is nyilt plusz az orra is sebes volt!A kisfiu hozzá vágta a fa kockát,teljesen megdöbbentem hogy nem lehet két gyerekre figyelni!2014. szept. 15. 21:15
1/33 anonim válasza:
Persze,most lehet azt mondani, ezért fizetitek de melyik szülő mellett nem történt baleset a gyerekkel.
2/33 anonim válasza:
Hidd el, ha a gyerek mellett állsz, és figyeled minden mozdulatát, akkor se biztos, hogy ki tudod védeni az ilyet. Lányom egy időben minden evésnél kiborította az italát a pohárból. Tudtam, hogy ki fogja borítani, lesben álltam mellette, mégis 10-ből 8-szor sikerült neki.
3/33 anonim válasza:
Ha valóban ez történt, mármint, hogy odavágta a kockát a másik gyerek, akkor ez tipikusan egy olyan baleset, amit akkor sem tudsz kivédeni, ha közvetlenül mellettük vagy.
4/33 anonim válasza:
Értem az aggodalmad, hiszen abban igazad van, hogy egy magánbölcsitől, ahol csak ketten vannak, azt várja az ember, hogy megfelelően odafigyeljenek. De! Ahogy a többi anyuka is írta, balesetek előfordulnak akkor is, ha a kicsi ott van melletted. Kellemetlen és ijesztő tud lenni, ha sebesen kapod vissza a gyermeked, de egy egyszeri alkalomból még nem kell messzemenő következtetést levonni! :) Mielőbbi gyógyulást a kicsikédnek!
5/33 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy már nem csak az én kisfiammal történt ez!A múlthéten egy másik kisfiunak támadt mind a tiz körme nyoma ott volt az arcán majd volt olyan is hogy felmászott a szekrényre!
2014. szept. 15. 21:32
6/33 A kérdező kommentje:
Ja és azt szóvá teszem azért hogy miért fa kocka miért nem műanyag!
2014. szept. 15. 21:34
7/33 A kérdező kommentje:
Nekem is két gyerekem van sőtt sokszor volt hogy vigyáztam a keresztfiamra majdnem egy idősek és érdekes én tudtam rájuk vigyázni ez volt a feladatom akkor!Neki meg ez a munkája!
2014. szept. 15. 21:36
9/33 anonim válasza:
egy hirtelen dobás szerintem is kivédhetetlen, és a karmolás is.
A fa játékok pedig jók.
10/33 anonim válasza:
Csak hisztizel, hogy jaj, a pici fiammal mi lett?
Hát ez ilyen, akár magánbölcsi, akár állami. Mi lesz az oviban? Ott többen lesznek akkor is, ha magánba viszed! Jaj, meg még mik lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!