Ebben az esetben mit tennétek? Elutasítottak a bölcsiből.
Kislányomat nem vették fel a bölcsibe. Már betöltötte a 2-t, a gyedem lejárt, mennék vissza szeptembertől dolgozni, ez a pár gyeses hónap is komoly nehézségek elé állít minket, egy évig nem tudnánk megélni belőle. (Nyáron nincs felvétel, ezért kellett megvárni a szeptembert). Magánbölcsit nem tudunk fizetni, rámenne az egész fizetésem. És ha ez nem lenne elég, egy "barátnőm" simán hamis munkáltatóival bejuttatta a gyerekét, úgy, hogy közben terhes a kistesóval.
Ilyen esetben ti mit tennétek? Az idegeskedésen kívül persze. Nagyon tanácstalan vagyok...
Sziasztok! De, erősen gondolkodom otthoni munkán, de azt is csak akkor tudom csinálni, amikor a kicsi alszik. A férjemmel nem olyan a munkakörünk, hogy éjszakázni lehetne, a nagymamák meg még dolgoznak mindketten. :(
Lesz megoldás, olyan nincs, hogy ne legyen, nálam leginkább a kistesóval otthon maradó anyuka csapta ki végleg a biztosítékot.
AZ én kislányom is szeptembertől megy bölcsibe (remélem). Közben idő előtt kaptam egy állásajánlatot, amiben júniustól dolgoznom kell. Azt a 3 hónapot, míg a bölcsi kezdődik apuka, nagymamák és én fogjuk a kicsivel tölteni felváltva.
Ha a bölcsi mégsem venné fel a lányomat, akkor másik állami bölcsibe, családi napközibe, vagy magánbölcsibe próbálnám meg bejuttatni őt. Tudom, hogy ez az utóbbi két lehetőség jóval költségesebb, mint az állami bölcsi, de vedd úgy, hogy ez egy áthidaló lehetőség lenne, hiszen van rá reális esély, hogy az állami bölcsibe üresedés esetén bejuthasson a kislányod.
Addig is fellebbezd meg a döntést, írd le az indokaidat, járd körbe a többi intézményt, hátha...
De én elgondolkoznék a helyedben szintén az ál-munkáltatóin is.. csak ezzel az a baj, hogy a jelentkezési idő akkor is lejárt már.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!