Szerintetek nem gyors ez a tempó? 1 nap után már ott kellett hagyjam.
Hétfőn kezdtük a beszoktatást a 22 hónapos kislányommal.
Ekkor együtt voltunk kint a többiekkel az udvaron 1 órát. El volt, vegyült, érdeklődött a többiek iránt. Tegnap, mikor megérkeztünk, akkor már ott kellett hagyjam fél órára. Sírt, mikor mentem érte.
Ma 1 órára kellett ott hagyjam, szintén végig sírta. :(
Egyébként egy nagyon kedves, alkalmazkodó kislány. Sokszor van mamánál, és nővéreméknél, ott egyáltalán nem hiányol.
Nem gyors ez a tempó szerintetek? Nem kéne több idő, hogy megismerhesse a helyet és az őt körül vevő embereket? Annyira aggódom, a szívem megszakad érte. Ha nem lát, akkor állandóan csak pityergek. :(
Hát, én megpróbáltam kikaparni az óvónéni szemét az első pár alkalommal (sajnos nem sikerült, pedig felnőttfejjel nézve is megérdemelte volna, a rihéje) :D .
De nálunk nem volt beszoktatás, otthagytak, aztán kész. Muszáj óvodába adnod? Én várnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!