Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Van itt valaki, akinek 1 éves...

Van itt valaki, akinek 1 éves babáját bölcsibe "kellett" adni?

Figyelt kérdés

Hogy viselte? Nekem csak átmeneti időről van szó, (2 hónap) és heti két nap összesen, de elég lelkifurdalásom van miatta. De sajnos kényszerhelyzetben vagyok. Nagymama heti egy napot jön, vagyis hetente 3 napot lesz másnál (8:00-13:30-ig)

Mire számíthatok szerintetek??

2013. szept. 4. 15:16
 1/6 anonim válasza:

Saját történetem. 1,5 éves lehettem kb.. nagymamám vigyázott rám minden nap. szülei dolgoztak. de nagymamám korházba került. bölcsibe mentem. ahogy mesélték. sokat sirtam volt hogy apukám.( ő vitt el) ebédszünetbe is visszajött megnézni hogy megnyugodtam e.

kb olyan fél órát sirhattam max. de utánna megnyugodtam és elvoltam ott a többiekkel.

Ne aggódj. Nem kell hogy lelkiismeret furdalásod legyen. Nem fogja megviselni a kicsit. Sőt mikor mész vagy mentek érte még jobban fog örülni. Megfogja szokni.

2013. szept. 4. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem imádta a gyerekem! Egyszer sem sírt! Vigyorpofával mentünk minden reggel a bölcsibe! :) És nagyon sokat fejlődött bent! :)
2013. szept. 6. 07:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem nálunk is simán fog menni minden.
2013. szept. 6. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:

kishugom(21 év van köztünk,második házassága apukámnak) nagyon jól viselte,anyukájának vissza kellett menni dolgozni max 7 hónap után.Így 6,5 hónaposan kezdte a bölcsit beszoktatással,aztán már vitték minden nap.Ő volt a kedvenc,szerette,dajkálta mindenki :-)

Az én gyerkőcöm is egy évesen bölcsis lesz(ha csak apukája nem marad vele itthon) mert nekem addig tartják fent a helyemet.De onnantól is "csak" 6-12ig lesz bölcsiben és apukája el tud majd érte menni,ha véletlenül kell.(nincs még meg a baba)

Én remélem,hogy vissza vesznek,a férjem szeretne egy évet itthon lenni a leendő picinkkel,de ha nem jön össze,akkor sem esünk kétségbe.

2013. szept. 6. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:

ismerősőm gyereke egy èves kortòl járt bökcsibe

kènyszer helyzetben voltak ők is.sokszor vigyázztam rá a gyerekeink egyidősek együtt mentek òvodába iskolába.

2013. szept. 9. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
a gyerek szerette jòt tett neki anya-gyerek kapcsolat sem sèrült sőtt jòt tett nekik
2013. szept. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!