Lencsibaba0121 kérdése:
Mennyi idő alatt szokott be a gyermeked a bölcsibe?
Figyelt kérdés
Mennyi idősen adtad be? Mennyire volt nyűgös a beszokás? Mennyit volt beteg az első időszakban? Most állok bölcsibe adás előtt és nagyon szeretném látni, hogy másnál milyen volt ez az időszak! Előre is köszönöm, aki leírja!2014. aug. 4. 16:44
1/4 anonim válasza:
A fiam családi napközibe jár, de azért leírom. 2 évesen kezdte, nagyon szerette már az elején, aztán jött egy hét, amíg minden reggel sírt kb 2-3 percet, de utána semmi gond nem volt. Ez elmúlt, azóta reggel alig várja, hogy induljunk és egy laza "Szia Anya! után már ott is hagy és megy játszani. Most reggel 8-tól délig van, most kezdjük a bent alvást, mert ideáig a nyaralás és a betegségek miatt nem jutottunk el idáig. Hát igen, betegség. sajnos a fiam a 2 hónap alatt mióta jár már kétszer volt itthon 1,5 hetet betegség miatt. Ez ezzel jár. Nekünk lehet annyiban más azért a beszokás, hogy teljesen a gyerekhez igazodik a dolog, nem kell semmit erőltetni, siettetni, a bölcsiben nem tudom így megy-e.
2/4 anonim válasza:
2 évesen kezdte és kb. 3 nap volt.
4.-5. nap még ott voltam vele, bár kint ültem az előtérbe, de következő héten már nem mentem be. Csak délután mentem érte 3-ra.
Oviba pedig egy hét volt a beszoktatási idő, de első nap kb. fél óra után megkérdezte, hogy miért jöttem vissza (végig ott voltam), ő még nem akar menni ..
Többet nem "szoktattam", felesleges volt.
De volt olyan kislány az oviban, akinek az anyukáját gy hónap után elküldték már, mert addig nem szokott be. Ő is járt előtte bölcsibe, ott 1,5 hónapig csinálták a beszoktatást.
4/4 anonim válasza:
Szia! A kisfiam 2,5 éves. Most szoktatom. Nálunk 2 hét a beszokás. Hétfőn, kedden 1-1 órát voltunk együtt, szerdán fél órát egyedül. Csüt, pénteken másfél órát és már ebédelt is. Ma 9-ebéd utánig, holnaptól ott is alszik. 2 napig nagyon sírt végig. Ma már csak addig sírt, amíg ott hagytam, szépen játszott utána és ügyesen ebédelt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!